Digidexo.com

HGH Oral Spray bivirkninger

Menneskelig veksthormon, eller HGH, arbeider for å øke energi, vekttap og vev vekst. Den er produsert i hypofysen, som er plassert i den fremre delen av hjernen. Når HGH nivåer er lave, kan en person oppleve mangel på energi, endret søvnmønster, lav sexlyst og muskelsvakhet. Som en måte å øke HGH nivåer, noen mennesker tyr til hormonbehandling i form av en HGH oral spray. Selv om det kan være effektiv ved å øke nivåene av HGH, kan den også komme med noen bivirkninger.

Funksjoner

Muntlig spray er skutt inn i munnen og bli absorbert gjennom munnens indre fôr. Ideen er at denne form for HGH ikke trenger å bli brutt ned som en kapsel eller tablett, som gjør opptaket raskere. Sprayen hjelp til å reprodusere organ og muskelceller, og er laget for å gjenskape de 191 forgrenede aminosyrer som finnes i kroppen naturlig.

Diabetes

I Type 1 diabetes, ikke bukspyttkjertelen ikke frigjøre insulin, og insulin injeksjoner må tas. I type 2, frigir bukspyttkjertelen insulin, men bare i små mengder. En av de bivirkningene av oralt HGH er at det kan føre til type 2 diabetes.

Leddene

Leddene kan bli påvirket av oral HGH bruk, og kan bli såre, stive og betente - symptomer som ligner på dem man ser i leddgikt. Carpal tunnel syndrom kan også skyldes oral HGH bruk. Dette er en tilstand der median nerve blir klemt, noe som resulterer i smerter, ømhet og prikking i hender og håndledd.

Personlighet

En tilstand som kalles duell personlighetsforstyrrelse kan også utvikles som et resultat av HGH muntlig spray. I denne tilstanden, begynner en person som vanligvis er rolig og samlet til å miste hodet lett og utstillinger voldelige atferdsmønstre. Dette ligner på veien raseri, og er også ofte sett i kroppsbyggere som bruker steroider.

Blood Pressure

HGH muntlig spray øke blodtrykket. Høyt blodtrykk kan ha uønskede virkninger på kroppen, og kan føre til hjerteinfarkt, nyresvikt, slag og hjertesvikt.

Advarsel

Gravide kvinner, nåværende eller tidligere kreftpasienter, folk som tar andre reseptbelagte legemidler og noen under 35 år bør ikke bruke HGH muntlig spray (se Ressurser).