Digidexo.com

Om Fruit Diet

Om Fruit Diet


Frukten kosthold er i utgangspunktet en type rask rens kosthold hvor du spiser noe annet enn frukt og kanskje nøtter. Det er også en 14-dagers vekttap plan inspirert av boken "The Fruit Diet" av Jay Robb der du oppfordres til å spise all frukten du ønsker og bør miste 14 pounds i 14 dager. Frukten diett har sine røtter i fastende dietter og veganisme og blir nå brukt til å krasje dietter.

Misforståelse

Du skulle tro at en all frukt diett ville være sunn, men langvarig bruk av en slik plan kan føre til alvorlige helseproblemer på grunn av vitaminmangel.

Risikofaktorer

Helsemessige problemer som kan oppstå fra langvarig bruk av frukt dietten inkluderer Vitamin B12-mangel, mage / tarmforstyrrelser, kronisk alkoholisme, Crohns sykdom, pernisiøs anemi, diabetes eller hypoglykemiske symptomer, og en spiseforstyrrelse kalt Ortoreksi.

Fordeler

Frukten dietten tillater en sikrere måte å gjennomføre en religiøs raskt som det ikke slås ned i fordøyelsessystemet og forårsake så ille en rebound periode etter fasten er over. Samtidig avviser den kroppen fra gledene ved å spise normalt og hjelper personen å opprettholde et klart sinn, slik at de kan be.

For hensikten med slanking, ville frukten raskt må jobbe til en viss grad eller det ville ikke være så populært.

Overraskende, er en frukt diett lavere i kalorier enn juice fasting, dermed resulterer i en dypere avgiftning

Frukten kosthold er også antatt å tømme kroppen for giftstoffer uten å gjøre en fullstendig raskt.

Effekter

Foruten kort sikt vekttap og en litt enklere måte å faste, har frukt diett stort sett negative effekter. Ved å gjøre frukten fort, vil du oppleve ekstrem sult. Kroppen din vil også reagere med vond pust, et belegg på tungen og fysisk svakhet. Dette sies å skyldes kropps frigjøre giftstoffer.

Historie

Frukten kosthold er en reinkarnasjon av Fruitarianism, en form for veganisme som begrenser kostholdet til moden frukt fra trær og planter. Denne dietten var mer ut av prinsippet enn for fysiske årsaker. Fruitarians bare spiste mat som kan høstes uten å ødelegge planter.

Oppfunnet

Du kan ikke akkurat kalle denne dietten plan en oppfinnelse, men forfatter og treningsekspert Jay Robb skrev boken den FRUKT FLUSH tre-dagers detox, frukten FLUSH Extreme 7-Day Detox, The Fat Burning Diet Made Easy, 25 fitness hemmeligheter, Be Still - Vær Slim, Be Still, og The Shake Down Diet. Han har også skrevet The Fruit Diet, som handler om en 14 dagers frukt diett hvor han lover du vil miste opp til 14 pounds i 14 dager ved å spise all frukten du ønsker. Dietten er ledsaget av et treningsprogram, og en online support om en nettside som også selger protein shakes.