Digidexo.com

Hvordan bruke selvhypnose Scripts

Self-hypnosis skript er en hands-on læringsprosess rettet mot målrettet mot et bestemt mål eller eliminere en negativ vane. Skript kan du tilpasse din atferd for selv-forbedring, uansett hvor unik vane.

Bruksanvisning

•  Lag en liste over de vaner du ønsker å eliminere eller de målene du ønsker å oppnå. Velg en og skrive det på et eget stykke papir fra den opprinnelige listen.

Bryt ned vane eller mål i en detaljert beskrivelse ved å forklare hvordan det påvirker deg eller situasjoner der du er bevisst sin eksistens eller ikke-eksistens. For eksempel, hvis målet ditt er å spise sunt, skrive ned hvordan du ønsker å oppnå dette - for eksempel på jobb, med venner eller på ferie.

Rewrite målet i presens når trinn 2 er fullført. Skriv forslag som vil hjelpe målet ditt gjort, for eksempel "Jeg har en slankere kropp når jeg spiser sunt" eller "Jeg ser meg selv flytte grasiøst når jeg kjører når jeg spiser sunnere."

Finn eller skape et rom av privatliv som du vil bruke i 15 til 20 minutter. Sett deg opp i en stol og begynner avslapping med dyp pusting ved innånding og telle til tre, deretter exhaling til greven av tre.

Hold åpne øyne hele tiden og fortsette å puste dypt i 3 minutter.

Gjenta en lyd som du er komfortabel med, for eksempel "om" eller "ah". Fortsett denne i ca 2 minutter, eller til du oppnår en rolig fokus.

Les dine selvhypnose forslag høyt og sakte fra trinn 3. Når du er ferdig med å lese dine forslag, ta to dype åndedrag og fortelle deg selv at du er nå ferdig og er begeistret for de nye endringene som kommer.

Gjenta manus til syv dager i strekk om morgenen når du våkner opp, eller før du går til sengs. Det tar minst 7 dager for fonds skal foregå.