Digidexo.com

Homøopatisk måte å redusere Kolesterol

Homøopatisk måte å redusere Kolesterol


Homøopatisk legemidler avledet fra naturlige kilder slik som mineraler, planter, dyr og trygge kjemikalier. Det er noen naturlige, homøopatiske måter å løse spørsmålet om høyt kolesterol og relaterte problemer, for eksempel hjertesykdom og slag. Snakk med legen din før du implementerer noen nye kosttilskudd eller rettsmidler i kostholdet ditt.

Lecitin

Lecitin er et fettstoff uten kjent giftighet for mennesker. Den består av vitamin B, kolin, inositol og linolsyre, og det bidrar til å opprettholde helsen av cellemembraner i kroppen. Selv om det er et fettstoff, emulgerer lecithin fett og forebygger hjerte- og karsykdommer. Den bidrar også til å fjerne overskudd av low-density lipoprotein (LDL), eller "dårlig", kolesterol i kroppen. Du kan finne lecithin i granulat eller kapselform på de fleste helse, supplere eller homøopatiske butikker.

Vitamin E

Vitamin E i mengder som overstiger de du kan samle fra kosten alene har vært kjent for å hjelpe high-density lipoprotein (HDL), eller "gode" kolesterolet og kjempe LDL kolesterol. Mens HDL renser blodårene, oksiderer LDL i kroppen og forårsaker kolesterol å stivne, bli farlig arteriell plakk. Vitamin E forbrukes i 400 enheter i supplement form hverdagen kan hindre LDL fra oksiderende samt øke HDL.

Hvitløk

Hvitløk kan redusere betydelig kolesterol, men bare når det tas i store mengder. Fordi du vil mest sannsynlig ha problemer med å forbruke så mye fersk hvitløk, kan du ta hvitløk i kapselform. The Mother Nature nettsiden refererer til en studie av Benjamin Lau, MD, Ph. D., der "folk med moderat høyt kolesterol tok fire kapsler om dagen av en luktfri væske hvitløk ekstrakt kalt Kyolic [forårsaker deres kolesterol å falle] et gjennomsnitt på 44 poeng etter seks måneder. " I det minste kan hvitløk ha noen negative bivirkninger på det menneskelige legeme.