Digidexo.com

Hvordan lære Massage for Free

Hvordan lære Massage for Free


Alle er enige om å motta en massasje kan løse opp spenninger i kroppen og berolige sjelen. Men det beste er hvor bra du føler deg etterpå. Leddene føles løse og er ikke lenger stiv. Ditt sinn er uthvilt og du føler deg vel. Massasje har mange gode fordeler; men kan få en massasje fra en profesjonell terapeut være dyrt. Men det finnes måter du kan lære grunnleggende teknikker. Du trenger bare å tenke kreativt for å lære og bruke dem.

Bruksanvisning

•  Spør din kompis eller en nær venn om de ønsker å lære kunsten å masserer, og hvis du kan samarbeide sammen for å lære mange forskjellige teknikker som brukes. Diskuter den lange listen av fordelene med å få en massasje og hvor morsomt det ville være å lære det. Hvis han eller hun er i avtalen, opprette separate avtaler for hver av dere når tiden tillater det og behandle det som en profesjonell avtale på et spa. Gjør hver økt interessant ved å prøve en ny type massasje som varmt stein eller fotsoneterapi.

kjøpe videoer og illustrerte håndbøker som gir deg trinn-for-trinn-instruksjoner. Søk på nettet for et vell av informative nettsteder med videoer. Se etter tips og teknikker du ønsker å øve med partneren din, men snakke det over først med partneren din før praktisere noen av dem på hverandre. Masserer er mer enn bare berøre noen; det handler også om tillit. Diskuter teknikker og prosessen fra begynnelse til slutt før massasje økten. Snakke i detalj om eventuelle pinlige øyeblikkene som kan komme opp og være pinlig. Enige om å holde åpen kommunikasjon mellom deg og din partner for å skape et tillitsfullt bånd opplevelse.

Start din egen massasje gruppe med venner hvis du ønsker mer praksis og føler deg komfortabel å gjøre det. Spør dem én etter én for å bli med deg i handel massasje for å dele og lære nye teknikker. Det er flere utvekslingsgrupper på nettet er satt opp for denne typen interaksjon, men nærme seg dem med forsiktighet. Bli en online massasje utveksling gruppe og møte med fremmede kan være interessant, men potensielt farlig og anbefales ikke. Du vil være bedre å starte din egen massasjegruppe med nære venner.

Se etter kampanjetilbud fra profesjonelle organisasjoner og skoler for en mulighet til å oppleve en gratis profesjonell massasje. Selv om de kan ta noen undersøkelser, og kan ikke være tilgjengelig på en jevnlig basis, kan du fortsatt finne dem. Søk på nettet på bestemte organisatoriske og skoler nettsider for informasjon. Du kan gjøre et generelt søk, men kampanjetilbudet kan bare være oppført på nettsiden.

Også se etter tilbud rundt store høytider som morsdag eller jul. Helsemesser har vanligvis en eller to terapeuter som kan settes opp til å markedsføre sin virksomhet eller praksis. Leger kan tilby en gratis massasje for å melde seg nye pasienter. Å få en gratis massasje fra en profesjonell vil gi deg innsikt som hvordan å gi en massasje.