Digidexo.com

Hvordan en synsundersøkelse Works

Hvordan en synsundersøkelse Works

Foreløpige Spørsmål

Øyet lege eller en sykepleier vil trolig gå gjennom en rekke spørsmål som fokuserer på din generelle helse, samt din visjon, før du fortsetter på selve øyet eksamen. Disse spørsmålene kan inkludere eventuelle livsforvandlende hendelser, endringer i kosthold og visjon. Traumatiske hendelser, for eksempel et dødsfall i familien, kan midlertidig påvirke synet hvis en person har vært gråt mer enn normalt. Tilsvarende, hvis kostholdet har vært dårlig og se om natten, kan det tyde på at du mangler vitamin A eller beta-keratin du har problemer. Lege eller sykepleier vil også be deg om eventuelle nåværende eller utløpte reseptbelagte linser, samt om du føler du trenger en sterkere resept eller supplerende resept, slik som lesebriller eller solbriller. Det er alltid godt å gjøre notater om eventuelle endringer, bekymringer eller spørsmål du har om din visjon før du går inn i øyet sensors kontor. Det hjelper også hvis du vet hvor lenge eventuelle problemer har pågått og om de kan være assosiert med andre hendelser, for eksempel et traume for øyet eller øyeinfeksjon.

Synsskarphet og fargesyn tester

Visual Acuity Test er vanligvis den første testen administrert under øyet eksamen. Hvis du ikke har vært hos øyelegen i noen år, men kontrollanten måtte først administrere en sidesynet test. Dette kan kreve at du ser inn i et sett av immobile kikkert og trykke på en knapp hver gang du ser et punktum i sidesynet. Hvis du besøker øyelegen regelmessig, så vil han trolig gi avkall på denne testen. Visual Acuity Test er testen som vanligvis forbindes med synsundersøkelser. Den består av mange rader med bokstaver og muligens tall som blir mindre etter hvert som de kommer. Den sykepleier eller lege vil be deg om å stå ca 20-40 meter fra skiltet, avhengig av hvor enkelt du kan lese den første linjen eller så. Du vil også bli bedt om å dekke dine øyne en om gangen mens du forsøker å lese disse linjene, selv om han kan legge inn et annet sett av bokstaver. Du vil også bli bedt om å lese et lite utdrag som du kan holde leseavstand fra ansiktet for å teste din i nærheten av visjonen.
The Color Vision Test består av en haug med fargerike prikker som utgjør større sirkler kalt pseudoisochromatic plater. Det er vanligvis et tall eller en linje skjult innenfor disse sirklene som kan eller ikke kan bli sett, basert på om du er fargeblinde. Enkelte kretser vil imøtekomme de med fargeblindhet, som betyr at de vil være den eneste personen som er i stand til å skjelne bildet innenfor sirkelen. Andre passer bedre for folk med normalt syn, noe som betyr de som er fargeblinde vil ikke kunne se at det er et bilde innenfor sirkelen.

Andre tester

Ifølge Indiana University School of Optometry, er det noen andre tester som øyelege kan velge å utføre under en rutinemessig øyeundersøkelse. Disse inkluderer tester for bevegelighet, pupillen respons og nær-point konvergens. Bevegeligheten testen er mye som en test som vanligvis gis til mistenkte fyllekjørere. Sensor vil holde et objekt, for eksempel en blyant eller hans finger, en fot eller så bort fra ansiktet og sakte flytte den fra side til side og opp og ned. Dette vil gi sensor for å se om øyet har noen muskel- eller bevegelsesproblemer. Den pupillen responstest består av et lys som skinte på, og deretter bort fra øyet å sikre at øynene utvider seg og trekker seg sammen ordentlig. Den nesten-point konvergens test vil kreve at du fokusere begge øynene på ett objekt som sakte beveger seg mot nesen. I denne testen sensor prøver å finne ut når øynene slutte å se to objekter og begynne bare ett å se.