Digidexo.com

Hvordan du skal rense et rom som har Lice

Hodelus er ikke en alvorlig medisinsk tilstand, men det kan være svært skjerpende og tidkrevende. Hodelus er svært vanskelig å se på grunn av sin lille størrelse; det kan være så liten som en flekk av skitt. Lus kan leve i håret i 35 dager, men kan bare leve utsiden av hodet i 48 timer. Lus er ikke på grunn av dårlig hygiene; det er noe som bare skjer, vanligvis som følge av lus hoppe fra ett hode til et annet.

Bruksanvisning

•  Samle alle klær, sengetøy, gardiner, tepper, og alt annet som kan ha kommet i kontakt med lus. Sett dem i vaskemaskinen, i vaskemiddel og vask på den varme syklus. Lus dø hvis de blir utsatt for temperaturer på 125 grader Fahrenheit eller høyere i minst 10 minutter. Sette klærne i tørketrommelen.

Legg noen kammer og børster i en gryte med kokende vann på komfyren i minst 20 minutter. Tørk kammer og børster.

Støvsug noen tepper eller møbler som kom i kontakt med lus. Fjern støvsuger pose, og kast den. Hvis du har en flyttbar skitt cup, dumpe det ut i en pose og kaste det bort for å hindre at lusa sprer seg eller recontaminating området.

desinfisere alle overflater i rommet som kan ha kommet i kontakt med lus ved hjelp av en fille og noen renere som har blekemiddel eller Lysol slik at lus ikke vil spre seg eller bli et problem på nytt. Vask skitten fille når du er ferdig.

Hang opp alle klærne dine, og sette sengetøy på igjen. Rommet bør være helt desinfisert og klart til bruk igjen.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid varmt vann til å rense med, fordi det bidrar til å desinfisere, men vær forsiktig så du ikke brenner deg.
  • Ved hjelp av blekemiddel kan forårsake irritasjon hvis det blir inn i øynene og på huden din; alltid lese produsentens anvisninger.