Digidexo.com

Hvordan finne sunne måter å håndtere stress

Hvordan finne sunne måter å håndtere stress


Effekten at stress har på kroppen din kommer helt an på hvordan du håndterer den. Redusere stress i livet ikke bare slapper av deg og gjør deg gladere-det har andre positive helseeffekter, som for eksempel å forsterke immunforsvaret. Lære sunne måter å håndtere stress for et lykkeligere, sunnere deg.

Bruksanvisning

Walk og være fysisk aktiv. Mosjon og regelmessig fysisk aktivitet påvirker immunforsvaret i tillegg til det kardiovaskulære systemet, hjerte, muskler og bein.

•  Prøv yoga. De langsomme bevegelser og vekt på balanse og meditasjon fremmer fysisk styrke og mental ro.

Laugh. Loven av latter reduserer stresshormoner inkludert adrenalin (adrenalin) og kortisol. Det kan videre nytte for din immunsystem ved å øke antall Natural Killer T-celler-din første forsvarslinje mot virusangrep.

Lytt til musikk. Lytte til favorittlåtene dine sooths sinnet, redusere stress og blodtrykk.

Tenk positivt. Optimisme kan reversere de negative virkningene som stress, spenninger og angst har på kroppen din.

6. Få søvn. Hvile er viktig for mental klarhet og daglig helse. Mangel på søvn over lang sikt kan dypt påvirke din helse, som fører til forhold som hjertesykdom, slag, høyt blodtrykk, depresjon og angst.

Tips og advarsler

  • Prøv å være mer oppmerksomme på symptomer som du blir overbelastet. Tegn variere med hver person, men ta hensyn til endringer i tanker, følelser, atferd og fysiske tilstand, for eksempel følelsen muskelspenninger eller får hodepine.