Digidexo.com

Hvordan finne ut om en lege har blitt saksøkt

Hvordan finne ut om en lege har blitt saksøkt


Shopping for en lege bør være som å handle for noen stor investering. Du overlater en lege med din og din families helse, så du trenger å vite om hun er kompetent. Det er best å finne ut om en lege har blitt saksøkt før du gjør en avtale. Her er hvordan du gjør dette.

Bruksanvisning

•  Slå opp staten medisinske utvalget nettsiden for staten der legen praksis. Skriv inn navnet hennes og byen for å søke etter henne lisens.

Merknad om hun har hatt noen disiplinære eller søksmål mot henne. Hvis hun har, kan du klikke på linken for å se de offentlige dokumenter. Dersom dokumentene ikke er tilgjengelig på nettet, kan du klikke en informasjons linken for å spørre om hvordan de kan vises.

Merk at informasjon om malpractice tilfeller mot en lege som har blitt avvist eller er fortsatt til vurdering sannsynligvis ikke vil være tilgjengelig på nettet. Du bør være i stand til å finne denne informasjonen ved å sjekke med fylket tinghuset.

Innse at hvis noen klager har blitt reist mot en lege eller om han har blitt undersøkt, vil denne informasjonen ikke være tilgjengelig for allmennheten. Også, hvis en lege har blitt saksøkt en gang, kan det ikke nødvendigvis være av interesse. Men hvis han har blitt saksøkt mer enn én gang, er det sannsynligvis.

Søk for å se om legen er sertifisert i hans spesialitet ved å besøke den amerikanske Board of Medical Special hjemmeside (se Ressurser nedenfor). Dette nettstedet gir informasjon om en lege er sertifisert i en spesialitet, men gir ikke noen annen biografisk informasjon. For å få annen biografisk informasjon, besøk American Medical Association hjemmeside (se Ressurser nedenfor).