Digidexo.com

Hvordan diagnostisere depresjon i Teens

Lider av tenårene og ungdom depresjon kan ha symptomer som følelser av tristhet, lav selvfølelse, konsentrasjonsvansker, tretthet og selvmordstanker. Risikofaktorer for tenårings depresjon inkluderer barnemishandling, familiehistorie med depresjon, siste tapet av en kjær, samlivsbrudd og mobbing. Fordi tenåringer har ofte uforutsigbare stemninger, kan ungdom depresjon være vanskelig å diagnostisere.

Bruksanvisning

•  Gjør en avtale med tenåringens lege eller barnelege. Før utnevnelsen, være forberedt på å diskutere depresjon symptomer og når disse de begynte å manifestere. Du vil også trenge å videresende eventuelle hendelser i livet som kan være relatert til humørsvingninger.

•  Gå for en første konsultasjon med lege. Han vil ta en redegjørelse for tenåringens medisinske historie for å finne ut om rusmisbruk kan være en faktor. Teenage depresjon er ofte relatert til tung drikking og bruk av narkotika.

Ta tenåringen for et panel av blodprøver. Blodprøver og andre diagnostiske tester kan brukes for å avgjøre om symptomene er et resultat av en medisinsk tilstand.

Motta en henvisning til en psykiater. Hvis ingenting er medisinsk galt, er barnelege sannsynlig til å sende deg til en psykiater for å diagnostisere depresjon.

La psykiater for å utføre en fullstendig psykiatrisk vurdering av tenåring. Gjennom en-til-en rådgivning økter, kan psykiateren diagnostisere depresjon. Hun vil også se etter relaterte lidelser, slik som manisk depresjon, schizofreni og generalisert angst. Hun vil også vurdere om tenåringen er en fare for seg selv eller andre før anbefale noen form for behandling plan.