Digidexo.com

Hva er farene ved rulleskøyter?

Hva er farene ved rulleskøyter?


In-line skøyter gjør syklistene til å flytte på topphastigheter mens brenning av så mange kalorier som løpere og syklister. Ulempen til denne populære sporten er at mer enn 32.000 løpere får vondt hvert år, ifølge National Safety Council. Underarmsbrudd representerer den vanligste skaden blant in-line-entusiaster. Forebyggende tiltak må være front og senter når grublet hva er farene ved rulleskøyter.

Utstyr

Mange skatere ignorere grunnleggende sikkerhetsregler ved å gå for en snurr uten å ha på noen verneutstyr. I andre tilfeller skatere spenne på utstyret sitt, men slites feilaktig store utstyr. Hjelm redusere sjansene for hjerneskader. Padding ivaretar håndledd, knær og albuer når du riste og traff bakken. Noen raske tips om å kjøpe skøyter inkluderer klemme på plast støvelen for å sikre at materialet er stiv nok til å gi pålitelig støtte. Bruk sokker når du kjøper skøytene for å oppnå en bedre passform.

Uhell

Lære de riktige teknikkene for å falle, slik at du kan avverge en alvorlig skade. For eksempel prøve å Crouch kroppen din som du velte ned på bakken å kvele deg selv, ifølge Barnas Spesialist i San Diego nettside. En annen metode krever at du lander på skuldrene og hoftene før du kaster så du spre vekten mer jevnt som du går ned. Praktisere disse stunts i en gresskledd område eller en gym matte før du tester dine ferdigheter på fortau.

Trafikk

Biler, skatere, joggere og andre fotgjengere kjøre interferens med hverandre på offentlige veier. Betale oppmerksomhet som du scoot langs fortauene fordi andre mennesker ofte går foran deg uten varsel. La dine hodetelefoner hjemme slik at du hører stemmer og horn. Kjole i lyse farger for å forbedre sikten. Passere andre fotgjengere på sin venstre side og kunngjøre deg selv ved å si, "Passing på venstre side." Holdes vekk fra street skating, og følg trafikkreglene når du krysser veier for å nå den andre siden av et fortau.

Kjæledyr

Hunder gjør stor følgesvenner når du går in-line skøyter, men være forberedt på å håndtere noen ekstra distraksjoner, i henhold til Pet Travel Center nettside. Kjæledyr typisk dart av når de møter gnagerne eller andre hunder, så vær klar til å bli nappet i samme retning uten særlig forvarsel. Leash din hund, og trene ham til å stoppe på kommando for å sikre at du ikke dratt til bakken når han bryter seg inn en bindestrek.

Vilkår

In-line skatere møter alle slags farer som chipped fortau eller potholes. En sti kan virke innbydende i begynnelsen, men senere holde usikre forhold som vanndammer eller farlige åser. Redusere farten når du støter på en endring i omstendigheter som rusk eller oljete eller våte overflater. Sjekk dine hjul og bremser fordi rusk noen ganger setter seg fast i dem som du skate.