Digidexo.com

Generelt & epiduralanestesi for Ovarian Tumor Surgery

Eggstokkreft kan spre seg til andre deler av kroppen, så når en kvinne gjennomgår kirurgi for å fjerne en ovarian tumor, vil kirurgene fjerne så mye vev som er nødvendig for å være sikker på at all kreften er borte. Under hennes kirurgi og utvinning, kan en person få generell og epiduralanestesi.

Ovarian Tumor Surgery

Omfanget av operasjonen for å fjerne svulster fra kvinnens eggstokk avhenger av hvor avansert kreft er. For de tidligste stadier av eggstokkreft, er bare den berørte eggstokk og tilhørende egglederen fjernet. For mer avanserte stadier, eggstokker, eggledere og livmor kan alle bli fjernet. Dette er større kirurgi og generell anestesi blir brukt for pasienten, i henhold til Cancer Research UK.

Narkose

Generell anestesi administreres gjennom en kombinasjon av intravenøse væsker og gasser å gjengi en pasient bevisstløs. Hun vil ikke føle smerte under hennes ovarial tumor kirurgi, og heller ikke hun vil huske opplevelsen, ifølge Mayo Clinic. Generell anestesi blir brukt, fordi fremgangsmåten er omfattende, og kirurger kan finne mer kreft materiale enn forventet, forlenge tiden som er nødvendig for å fullføre operasjonen.

Risiko

Det er risiko forbundet med å bli gitt narkose. Røyking, alkoholbruk og fedme kan øke en pasients risiko for å oppleve en negativ reaksjon, så hennes lege kan foreslå å slutte å røyke og drikke og å miste vekt før under ovarian tumor kirurgi. Det er ikke uvanlig for en pasient å føle seg kvalm etter å ha fått narkose. Medisinering er tilgjengelig for å motvirke at sensasjon.

Utvinning

Det er vanlig for en pasient å være i smerte etter under ovarial tumor kirurgi. Mens hun er på sykehuset i fire til ti dager utvinne, kan hun bli gitt smertestillende medikamenter gjennom en epidural. I en epidural, er smertestillende medikamenter injiseres i en persons tilbake, blokkerer nervesignaler av smerte før de kan nå hjernen, ifølge National Institutes of Health.

Betraktninger

Smertebehandling er en viktig del av en pasients utvinning fra eggstokkene svulst kirurgi. Ikke bare gjør hun trenger å la legen hennes vet om hun hadde det vondt, så han kan være sikker på at hun får riktig form for smertestillende medikamenter, men hun trenger også å la ham vite ved første tegn til noen bivirkninger. Dette vil bidra til å minske risikoen for en alvorlig bivirkning forstyrrer henne utvinning.