Digidexo.com

Hvordan stoppe blødninger under Menopause Raskt

Mange kvinner blir overrasket når de fortsetter å oppleve blødninger i overgangsalder. Selv om dette er vanlig hos kvinner som er bare å skrive inn menopause. Vanligvis gjør blødningen ikke fullt stoppe før du går inn realt overgangsalderen. Den type blødning kvinner opplever i overgangsalderen er annerledes da ha en menstruasjonssyklus. Dette blødning ofte oppstår på grunn av kroppens fallende østrogennivå. Dette kan føre til at slimhinnen i skjeden til å bli veldig tynn, noe som gjør det mer sannsynlig å oppleve betennelse og blødning. Det finnes tiltak du kan ta for å redusere og stoppe blødningen.

Bruksanvisning

•  Besøk din gynekolog for å diskutere saken. Det første trinnet i å stoppe blødninger i overgangsalder er å gå til legen din for å utelukke andre problemer. Mens det er vanlig for kvinner å fortsette blødning i overgangsalderen, det er andre problemer, for eksempel cyster, som forårsaker dette problemet. Utelukker andre helsemessige problemer vil tillate deg mer effektivt å stoppe blødning.

•  Vurder å stoppe progesteron krem. Hvis du bruker progesteron krem ​​for å redusere symptomer på overgangsalder, vurdere å seponere for å stoppe blødningen. Noen kvinner rapporterer en reduksjon i blødning når du gjør dette.

Spør legen din om Megesteral. Dette er et medikament som brukes av OBGYNs å hjelpe kvinner stoppe blødninger i overgangsalder. Men før du tar dette tillegget, diskutere bivirkninger med legen din. I noen tilfeller kan megesteral føre til vektøkning.

Prøv å ta Ibuprofen. Kvinner som opplever mild blødning kan få lindring fra Ibuprofen. Denne medisinen er effektiv i å redusere blodstrømmen som kan hjelpe kvinner.

Tips og advarsler

  • Ikke glem å få nok jern. Hvis du blør for mye i overgangsalderen, er det viktig å se på jerninntak. Dette vil holde kroppen din fra å bli utarmet av dette viktige supplement, og helseforhold - som anemi.
  • Hvordan stoppe blødninger under overgangsalder, stoppe blødninger under overgangsalder, Blødning under overgangsalder