Digidexo.com

Hvordan forbedre tånegl Helse og øke veksten

Hvordan forbedre tånegl Helse og øke veksten


Sunn tåneglene er en viktig del av god generell helse. Ifølge American Academy of Dermatology, spiker problemer er ansvarlig for om lag 10 prosent av alle dermatologiske problemer. Tilstanden av neglen kan tyde på tilstanden til en persons generelle helse. Holde tånegl sunt er et viktig skritt i å forebygge en infeksjon eller sirkulasjon problem som kan bli alvorlige.

Bruksanvisning

•  Hold føttene rene og tørre. Bakterier og sopp trives i et fuktig miljø. Å holde føttene rene og tørre bidrar til å hindre veksten av disse organismer. Hvis det er mulig, slitasje dusj sko i offentlige dusjer, garderober og bassenger. Vask føttene med varmt såpevann og tørkes godt. Bytt sokker hver dag, eller oftere hvis føttene har en tendens til å svette overdrevet. Stramme sokker og slange fremme og felle fuktighet; bære en strømpe med en løsere passform.

Klipp tåneglene regelmessig. Hold tåneglene trimmet og kutte spikeren rett over. Klipp neglen etter et bad eller dusj. Dette gjør neglen enklere å klippe og mindre sannsynlighet for å splitte. Ikke kutt spiker så kort som å skade huden. Ikke del dine negleklipper og verktøy. Desinfiser de verktøyene som brukes til å klippe negler etter hver bruk. Hvis noen kutt oppstår, desinfisere og bruke en bandasje for å unngå smitte. Hvis du har ekstremt tykke negler, må du ikke forsøke å tynne dem ut. Dette kan skyldes en soppinfeksjon. Har legen din vurdere spiker for problemer. Inngrodde tånegler er et vanlig fot problem. Ifølge American Podiatric Medical Association, kan inngrodde tånegler skyldes arvelighet, men også fra klipper negler feil, iført sko som ikke passer og traumer til føttene. Denne tilstanden bør vurderes av en lege.

Inspiser spiker for eventuelle problemer. Hvite flekker og vertikale riller i neglen er normale. Horisontale riller, retting eller jevning av spiker, hevelse, blødning, pus, smerte, eller misfarging er problemer som må vurderes av en lege. Hvis du har en spiker problem og en helsetilstand som diabetes eller hjertesykdom, som påvirker blodsirkulasjonen, har en lege vurdere neglene. Det kan være nødvendig at din neglepleie gis av en podiatrist. Kroniske problemer med fotsopp kan også føre til skader på tånegl. Kontakt lege hvis dette er et problem for deg.

Bruk sko som passer fullstendig. Crowded føtter svette mer enn føtter som har tilstrekkelig plass til å puste. Trange sko svekke sirkulasjon og legge press på tånegl forårsaker skade. En skadet negl er mottakelige for infeksjon og sirkulasjonsproblemer. Hvis det er mulig, endre sko i løpet av dagen og alternative sko i løpet av uken.

Gjør endringer i kostholdet. Å fremme tånegl vekst, anbefaler Total Foot Ness kutte ned på matvarer som sukker, mettet fett, alkohol og meieriprodukter.

Øk inntaket av protein, sink, kalsium, vitaminene A, B, C, D, E, sier Total Foot Wellness.

Tips og advarsler

  • Betingelser for tånegl kan indikere alvorlige underliggende helseproblemer som anemi, diabetes, lever, nyre, lunge eller hjerteproblemer.