Digidexo.com

The Healing Power of Nature

Mange, slik som faren til kiropraktikk DD Palmer, har lagt vekt på den helbredende kraften i naturen. Faktisk kan så mange andre moderne sykdommer sies å være et resultat av en overstimulering av teknologi og mangel på tid i naturen. Samtidig holder den naturlige verden mange potensielle herder til en rekke fysiske og emosjonelle sykdommer.

Natur-Deficit Disorder

I sin bok, "Last Child in the Woods: Saving Our Children From Nature-Deficit Disorder", forfatteren Richard Louv lenker ADHD manglende eksponering mot naturen, og kaller det "natur-underskudd uorden." Han skriver at langvarig eksponering for naturen kan være kraftig terapi for behandling av ADHD. Han oppdaget at eksponering for naturen har en gunstig innvirkning på konsentrasjon og at barn er bedre i stand til å fokusere etter en 20-minutters tur i naturen. Louv fant også at turer i naturen (i motsetning til å gå i urbane eller boligområder) har ført til forbedringer i ADHD symptomer.

Helse Fordeler

Ifølge medisinsk forfatter og kiropraktor Dr. Meridel Gatterman, er om lag 20 prosent av den amerikanske befolkningen rammet av depresjon hvert år. En felles ikke-medikamentell behandling anbefales for å lindre depresjon er trening. Dr. Gatterman forskning har funnet ut at utendørs trening i naturlige omgivelser med trær og landskap visninger gjør deltakerne føler seg mer oppfrisket og mindre sinte, engstelige og deprimerte enn personer som trener i et treningsstudio. Gatterman fant også at det reduserer stress.

Childhood Depresjon

Barn også lider av depresjon, og Gatterman bemerker hvordan økningen i depresjon hos barn er forbundet med den hastigheten som amerikanske barn har fått foreskrevet antidepressiva. Han påpeker at rapportene har knyttet økningen i antidepressiva bruk med høyere forekomst av ungdom selvmord. Ifølge "Psychology Today," landlige barn som har tilgang til naturen virker bedre rustet til å håndtere stress enn barn som ikke gjør det. Bladet rapporterer også at barn som er mest sårbare for depresjon og stress dra mest nytte å legge grønt for deres liv.

Childhood Obesity

Dr. Gatterman sier ordet "natur" vises sjelden i barndommen fedme litteratur og at effekten av fysisk aktivitet i et naturlig miljø ikke har vært tilstrekkelig undersøkt. The National Center for Chronic Disease Prevention and Health Promotion anbefaler å tilby næringsrik valg i skolemåltider og fysisk aktivitet. Dr. Gatterman mener ekstra strenge kontrollerte studier for å teste fordelene med lek i naturlige omgivelser er nødvendig for å kunne anbefale tid i naturen som en måte å bekjempe barndommen fedme.

Potensial

Louv skriver at det er en direkte sammenheng mellom eksponering til naturen og helse. Louv og Gatterman både tror naturen bør ikke overses som en helbredende agent for de følelsesmessige vanskeligheter og stress som livet presenterer. De sier det er mulig at den helbredende fordelene av å tilbringe tid i naturen er den mest oversett felt i moderne medisin, men det er allment kjent at eksponering for planter eller naturen stor fart opp en persons healing tid fra traumer.