Digidexo.com

Cure for Bells parese

Bells parese, en nervøs lidelse utføring ansiktsmusklene, har ingen offisiell kur, men legene er ikke hjelpeløse i behandling av Bells parese. Forskningsgrupper leter etter svar for denne og andre nervøse lidelser mens leger stole på behandling som kan drastisk redusere symptomer på sykdommen.

Forskning

Aktuell forskning om Bells parese fokuserer på å lære mer om den måten at nervesystemet fungerer og finne en underliggende årsak til sykdommen.

Organisasjoner

Det er to organisasjoner som fører de fleste av Bells parese forskning: The National Institute on nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds) og National Organization for sjeldne diagnoser (NORD).

Prognose

Ifølge ninds, vil de fleste pasienter se forbedring innen ca to uker, og vil komme i løpet av tre til seks måneder, men en og annen permanent lammelse forekommer i en liten prosentandel av pasientene.

Nåværende Treatment

Dagens behandling begynner vanligvis ved å behandle tilstanden som legene mener har forårsaket lammelse. Dette kan inkludere en antiviral medikament eller kortikosteroid.

Kirurgi

Kirurgi er den nærmeste behandling til en kur for tiden tilgjengelig for Bells parese. Operasjonen innebærer pode en annen nerve til ansikts nerve, og selv om det ikke løser problemet med permanent lammelse det skaper en markant bedring hos de fleste pasientene.