Digidexo.com

Hvordan vite om MRSA-bakterier

Hvordan vite om MRSA-bakterier


MRSA er en penicillin-resistente bakterier som forårsaker fryktelige skader og noen ganger til og med døden. Det er ofte sett hos idrettsutøvere og begynner som en liten rød kul, senere utvikle en pus drenering. Denne infeksjonen er ofte funnet i sykehus, treningssentre og andre steder og sprer seg fra person til person. Barn er spesielt utsatt. Her er hva du bør vite om MRSA.

Bruksanvisning

•  Forstå at denne bakterien er resistent mot penicillin og alle dens former fordi penicillin har vært brukt så mye å behandle staph infeksjoner bakteriene ble resistente mot den.

Se helsepersonell for eventuelle mistenkelige huden sår eller byller. Når MRSA blir stående ubehandlet eller ikke anerkjent tidlig, sprer staph infeksjon raskt og utvikler seg til livstruende blod eller bein infeksjoner.

Vaske hendene med såpe og vann ofte, spesielt etter å bruke idrettsanlegg kan bidra til å hindre spredning av smitte.

Dusj med såpe umiddelbart etter delta i idretter som tar nær personlig kontakt, for eksempel bryting.

Unngå deling av personlige gjenstander som håndklær, barberhøvler og klær. MRSA er spredt ved å berøre gjenstander som håndklær, sengetøy, klær, trene områder og sportsutstyr som er blitt forurenset av staph bakterier, MRSA.

Tørk ikke-vaskbart utstyr med rubbing alkohol etter hver bruk. Tørk av atletisk utstyr og matter regelmessig med rubbing alkohol eller antibakteriell løsning. Skole treningsfasilitetene er et førsteklasses sted for MRSA å vokse.