Digidexo.com

Hva er noen av de raske vekttap hemmeligheter som kjendiser bruker?

Hva er noen av de raske vekttap hemmeligheter som kjendiser bruker?


Enten de har en uheldig og svak metabolisme, eller er naturlig velsignet med tynne gener, må celebriteter svelte for kameraet. Kameralinsen, avhengig av brennvidde, kan legge til en skjemmende 10 pounds. Og opinionen kan være enda mer skadelig enn en lite flatterende kameravinkel. Under konstant press for å se bra ut til enhver tid, kjendiser noen ganger ty til drastiske --- og noen ikke-så-drastiske --- tiltak for å holde vekten av.

Lemonade Diet

Lemonade diett --- også kjent som Master Cleanse --- har eksistert siden 1940-tallet. Oppfunnet av ernæring guru Stanley Burroughs, helsebevisste mennesker brukt det på 70-tallet etter utgivelsen av sin bok, "The Master Cleanser". R & B artist og skuespiller Beyonce Knowles rapporterer etter lemonade diett for å miste 20 pounds for henne avslapnings rolle i Dreamgirls. Andre kjendiser, som for eksempel Denzel Washington og Robin Quivers, offentlig innrømmer å prøve dietten, så vel. En svært restriktiv regime, tillater dietten dieter å konsumere ferskpresset sitronsaft, lønnesirup og cayennepepper med destillert vann i begrensede mengder hver dag. Opprinnelig unnfanget av Stanley Burroughs som en rensende fort, ble dietten ikke ment for vekttap, per se. Snarere var det en 10-dagers avgiftning metode for å angripe kroniske sykdommer.

South Beach Diet

Når kardiolog Arthur agatston skapte South Beach Diet i 1990-årene for å forebygge hjerteinfarkt og slag, visste han ikke det snart skulle bli en kjendis vekttap favoritt. Count ex-president Bill Clinton og skuespiller Bette Middler blant dietten mange kjendis fans. The South Beach Diet begrenser karbohydrater og fett for å innskrenke blodsukker pigger som, ifølge Dr. agatston, fører til overspising og magefett. Dette vekttap diett består av tre faser. Den første fasen eliminerer stivelse, frukt og sukker helt for de første to ukene. Under fase to, kan dieter sakte gjeninnføre forbudte matvarer som hele korn. Vekten stabiliserer seg på det ønskede nivå i vedlikeholdsfasen tre.

Pasternak sin 5-Factors Diet

Fitness guru og trener Harley Pasternak, som klienter inkluderer Kanye West, John Mayer, Alicia Keys og Jessica Simpson, først introduserte sin 5-Factor diett i 2005. diett plan består av fem små måltider om dagen, samt fem treningsøkter i uken . Pasternak skisserer fem matvaregrupper, inkludert protein, komplekse karbohydrater, fiber, fett og væsker, som du bør ta med i hvert måltid. Han anbefaler videre at hvert måltid bør ikke ta mer enn fem minutter å forberede og fem minutter å lage mat for sine travle kjendiskunder. De anbefalte matvarer har en lav glykemisk indeks, noe som betyr at i likhet med South Beach dietten, er suksessen til denne planen basert på å regulere blodsukkeret og insulinnivået til å kontrollere appetitten.

Raw Food Diet

Den rå mat diett er basert på å spise sunn, ubehandlet mat. Celebrity Amanda Seyfried følger denne dietten for å opprettholde en tynn kroppsbygning, som sier hun hjelper henne få filmroller. Dietten inneholder rå og det meste økologiske frukt, grønnsaker, nøtter og frø. Gourmet rå matvarer kan også omfatte hjemmelagde oster, pasta, brød og til og med sushi, alle laget av ukokt, vegan ingredienser. Andre kjendis talsmenn for den rå mat diett inkluderer Demi Moore og Woody Harrelson.