Digidexo.com

Hvordan få et forsikringsselskap for å dekke dental veneers

Hvordan få et forsikringsselskap for å dekke dental veneers


Når det kommer til kosmetisk tannbehandling, er forsikringsselskapet ikke veldig sannsynlig å dekke kostnadene. Men det er et par smutthull du kan se nærmere på. I de fleste tilfeller vil de bare dekke erstatnings veneers for gamle utslitte seg. Se på det, selv om, og kanskje, bare kanskje, kan du få disse skallfasetter dekket av dental forsikringsselskapet, tross alt.

Bruksanvisning

•  Ring ditt forsikringsselskap. Mest sannsynlig vil svaret være nei, ettersom skallfasetter er vanligvis gjort for syns skyld eksklusivt. Nå, hvis det var et helse problem som kan bli forverret ved ikke å få skallfasetter, så du kan ha en sak.

Forskning om forsikringsselskapet vil dekke eksisterende skallfasetter. I tilfelle at din nåværende veneers har forverret seg, kan du være i stand til å ha dem erstattet under din forsikring.

Kontroller at forverring av din nåværende finer ble dokumentert av tannlegen din. Hvis dette er gjort, vil de fleste forsikringsselskaper dekker erstatnings veneers.

Send en forbehandling estimat fra tannlege til forsikringsselskapet. Hvis du sender inn et krav om skallfasetter, vil det bli regelrett avvist siden det er en kosmetisk prosedyre. Kontroller at forbehandlingen estimat dokumenterer forverring av finer. Spør forsikringsselskapet erstatte dine finer med kroner. Dette vil bli godkjent. Deretter vil tannlegen kontoret skrive tilbake til forsikringsselskapet sier at det ville være i din beste interesse å gå med full utskifting skallfasetter. Dette vil mest sannsynlig komme tilbake godkjent.