Digidexo.com

Hva er Librium brukes til å behandle?

Psykiske lidelser, alkohol tilbaketrekning og angstlidelser kan behandles med ulike medisiner. Leger vil avgjøre hvilke medisiner som er best på individuell basis. Noen eldre medisiner kan fortsatt være den beste behandlingen i enkelte tilfeller. Likevekt er en eldre medisinering, men er fremdeles de mest effektive ved behandling av noen sykdommer.

Beskrivelse

Librium (Chlordiazepoxide) er en del av benzodiazepin familien, som er beroligende midler. Librium er mest vanlig å behandle angstlidelser og er tilgjengelig på resept bare. Librium er bare for å bli tatt som anvist for kortsiktig bruk. Det er andre medisiner som ikke reagerer godt med Librium og gravide kvinner bør ikke ta dette stoffet. Legen vil avgjøre om Librium er det riktige valget for hver pasient.

Alkohol

Librium brukes til å behandle alkoholabstinens ved å redusere angst. I noen tilfeller kan en sterk dose aktivere uttak alkoholiker til å sove, noe som også bidrar til å roe nervene.

Angst

Angst eller panikkanfall behandles av Librium å redusere eller kontrollere mengden av angstanfall. Librium kommer også i sprøyteform for behandling av akutte panikklidelser.

Mental Disorders

Noen pasienter med bipolar lidelse gjøre det bra på Librium som det reduserer angst.

Fobier

Pasienter med agorafobi er også hjulpet med denne medisinen fordi det reduserer angst forårsaket av frykt. Ved å holde angsten i sjakk, kan pasienten være i stand til å arbeide gjennom frykt mer effektivt.

Epilepsi

Librium kan arbeide i forbindelse med epileptiske medisiner som det forbedrer effektiviteten av epileptiske medisiner.

Betraktninger

Mens Librium ikke kan være så potent som Xanax eller andre nyere medisiner, mange pasienter faktisk gjøre det bedre på denne medisinen. Librium ligner Valium og var på markedet i 1960 før Valium ble oppført. Likevekt kan brukes til andre lidelser, men igjen, vil bestemmelsen være opp til legen. Librium, som de fleste medisiner, fungerer for noen pasienter og ikke for andre. Noen gjør det bra på lavere doser, mens andre trenger høyere doser for å opprettholde samme nivå av behandling. Vanlige bivirkninger er utslett, kvalme, oppkast, gulsott og hevelse, for å nevne noen. La legen vite om eventuelle bivirkninger. Være sannferdig når du snakker med legen om andre medisiner som tas i tillegg til eventuelle bivirkninger.