Digidexo.com

Hvordan Bring helse Hjem til Deg

Når jeg prøver å finne ut hvordan å bringe Heath omsorg hjemme, er det viktig at du er klar til å gjøre litt research. Du må finne hjem helsepersonell, forstår hva slags forhold kvalifisere for hjemmesykepleien, og bestemme hvordan du vil betale for omsorg.

Bruksanvisning

•  Bestem dine behov. Ifølge MayoClinic.com, hvis du eller noen som har omsorg behov for å komme seg etter operasjonen, eller har med en kronisk sykdom, og bringer helsetjenester hjem er et godt alternativ. MayoClinic.com forklarer at når du tar helsetjenester hjem, er det ulike alternativer, som for eksempel å ha omsorgen som tilbys av sykepleiere eller terapeuter til å behandle sykdom, eller å ha noen til å hjelpe med rengjøring, matlaging, eller kjører ærend. Når du bestemme dine behov, kan du lettere finne ut hva etaten for å ta kontakt. Deretter kan du forklare at etaten, hva slags hjelp du søker.

Lag en liste over de hjem helsepersonell i ditt område. Du kan finne leverandører ved å utføre en online søk, eller ved å se gjennom din lokale telefonboken. Vurdere å snakke med en lege hvis du er i behov av anbefalinger for kvalifiserte hjem helsevesenet utøvere.

Kontakt leverandører. Ringe, sende e-post, og møte med potensielle helsepersonell for å kunne fastslå hvem og hva som fungerer best for deg i dine spesielle omstendigheter.

Spør om kvalifikasjoner. Ifølge MayoClinic.com er det en god idé å finne ut kvalifikasjoner vedrørende hjem helsevesenet du vurderer. Spør om lisensiering, sertifisering og anmeldelser. Finn ut om din tilstand har spesifikke krav. Spør også om opplæring gitt av etater til ansatte. The Mayo Clinic sier også at du skal føle seg fri til å be om referanser.

Bestem kostnader. The Mayo Clinic foreslår å finne ut hvor mye de tjenestene du ønsker vil koste, hvordan betalingen er gjennomført, og om å bringe helsetjenester hjem til deg eller ikke er dekket av forsikringen.

Sett opp hjem helsevesenet basert på din komfort nivå. Etter undersøkelser på flere hjem helsetjenester alternativer, veie fordeler og ulemper, og finne ut hvilken type helsetjenester som føles riktig for deg. Når du tar med helsetjenester hjem, er det en veldig personlig opplevelse. MayoClinic.com anbefaler overvåking de tjenester du vervet, og hvis du er ubehagelig når som helst, la den enkelte eller byrået vet så situasjonen kan løses, eller du kan søke bedre støtte.