Digidexo.com

Best Ortopediske Sykehus i det nordøstlige USA

Best Ortopediske Sykehus i det nordøstlige USA


Ortopedi er et voksende spesialitet i mange sykehus i USA. Yrket er en av de høyere-profit medisinske områder og kan hjelpe sykehusene betale for andre, mindre lønnsomme avdelinger. "Becker Hospital anmeldelse" utgir en liste, "40 sykehus med store Ortopedisk og Spine programmer" og en rekke av disse anleggene ligger i nordøst. Alle sykehusene på listen har mottatt en rekke utmerkelser av flere ratingbyråer og opprettholde sterke omdømme.

Bringham og kvinnesykehuset

Brigham and Women Hospital ligger i Boston, bolig et team på 46 ortopediske kirurger. Denne divisjonen ser tusenvis av pasienter hvert kalenderår. Ortopedisk avdeling er blitt kjent for sine innovasjoner i leddproteser, som det har vært ansvarlig for å utforme implantater, bedre brusk reparasjon, og mikro-karkirurgi på hendene. Sykehuset åpnet en skulder og idrettsmedisin tjeneste som er den første av sitt slag i New England, med det mål å forbedre behandling av skulder og sports-relaterte skader; slik at pasientene å gjenvinne hele spekteret av bevegelse. Som en av de 15 beste sykehusene i landet for ortopedi, ifølge "US News and World Report" i 2010, er sykehuset en undervisning datterselskap av Harvard Medical School.

Hospital for Special Surgery

Hospital for Special Surgery, som ligger i New York City, er den eldste ortopedisk sykehus i USA. Utføre mer enn 22.000 prosedyrer i året, anlegget er for tiden å legge senger og operasjonsstuer for å øke kapasiteten. Det er rangert som nummer to i landet som i 2010, og har vært rangert først i Nordøst for de siste 19 år som i 2010, i henhold til "US News and World Report." Sykehusets hjemmeside innlegg en liste over betingelser samt behandlinger anbefales for ulike forhold. Nettstedet bryter ned alt, inkludert bivirkninger og hva du kan forvente under utvinning.

Johns Hopkins Hospital

Johns Hopkins Hospital har hatt en ortopedisk avdeling siden 1900. Ligger i Baltimore, Maryland, har sykehuset mange steder i hele området, og fungerer sammen med Johns Hopkins University. Johns Hopkins konsekvent går nye studier, så det er mulighet til å prøve nye behandlinger om du kvalifiserer for de nye prosedyrene. Den medisinske bosted programmet er eksklusiv, med bare fem kandidater per år. Dette bringer de beste leger og nye innovasjoner hvert år. Programmet har blitt rangert i 19 år på rad som en av de beste ortopediske sykehus etter "US News and World Report" som i 2010. Dens rangering i 2010 er femte i nasjonen for ortopedisk avdeling.

Thomas Jefferson universitetssykehus

Thomas Jefferson universitetssykehus sysselsetter mer enn 50 ortopediske kirurger som er spesialister på alle områder av ortopedi. Sykehuset gir kirurgiske og ikke-kirurgiske alternativer for mange problemer du kan møte. Ligger i Philadelphia, er det toppen ortopedisk sykehus i Pennsylvania, og er rangert som nummer fire i USA som i 2010, basert på antall National Institute Helse-finansierte forskningsprogrammer det har blitt innvilget. Programmet har som mål å minimere smerte og tilbyr mindre invasive alternativer for å fremskynde helbredelsesprosessen.