Digidexo.com

Hva er en Critical Care Unit?

De 6000 Kritiske avdelinger som opererer i USA omsorg for mer enn 50.000 pasienter hver dag, i henhold til Society of Critical Care Medicine. Disse anleggene ansette 8100 spesialiserte leger og 400.000 kliniske sykepleiere over hele landet.

Identifikasjon

En kritisk omsorg enhet er en spesialisert avdeling på et sykehus som gir omsorg for mennesker som står overfor en potensielt dødelig skade eller sykdom.

Typer pasienter

Kritiske avdelinger gi behandlinger til pasienter med en rekke forhold, blant annet hjerte- og lungeproblemer, ulykke-indusert traume, hjerneskader og kirurgiske komplikasjoner, ifølge American Thoracic Society.

Behandlingsmålene

Målet med kritisk omsorg er å gi livreddende behandling for pasienter som kan utvinning før deres tilstand er stabil. For pasienter som er døende av en dødelig sykdom, skifter fokus til å holde dem komfortable gjennom sine resterende dagene.

Funksjoner

Spesialisert utstyr i kritiske avdelinger omfatter livets støtte til enheter som åndedrettsvern og fôring rør, og avanserte skjermer for hjerte og hjerne aktivitet, forklarer US National Library of Medicine.

Fordeler

Sykehus spare rundt 160.000 liv og anslagsvis $ 13 millioner i vesenet kostnader ved behandling av pasienter i spesialist kritiske avdelinger, i motsetning til andre sykehusområder.