Digidexo.com

Medicaid lover og regler for Apotek i Ohio

Medicaid lover og regler for Apotek i Ohio


Farmasøytiske lover for Medicaid pasienter i delstaten Ohio endret seg radikalt med passering av SB 154, som trådte i kraft i februar 2010, i henhold til Ohio Farmasøyter Association. På dette tidspunktet ble stoffet dekning skåret ut av Medicaid klarte omsorg planer, og alle Medicaid mottakere ble overført til gebyr-for-service program.

Drug Dekning

Farmasøyter ikke lenger må skille mellom Medicaid forbrukere når det kommer til dekket medisiner. Alle Medicaid mottakere i Ohio har samme stoffet dekning og tidligere autorisasjonsregler, ifølge SB 154, fordi de er nå i hovedsak alle på samme plan.

Refusjon og copay

Med den nye loven, er Medicaid refusjon rate for resepter $ 1,80, ned fra $ 3,70. Dette refusjon reduseres med beløpet pasienten betaler som en copay. For handel navnet rusmidler, kan Medicaid mottakere forvente en copay på $ 2 i de fleste tilfeller; for legemidler som krever forhåndsgodkjenning, er en $ 3 copay standard. Generiske legemidler er ikke gjenstand for copays, ifølge Ohio Department of Job og familietjenester, staten administrator av Medicaid.

Med svært få unntak, kan en copay ikke bli belastet for en forbruker som er under 21 år, gravid eller i umiddelbar postpartum perioden, bosatt i et sykehjem (eller tilsvarende anlegg) eller mottar hospice omsorg. I tillegg kan copays ikke bli belastet for familieplanlegging elementer, fritatt Handelsnavn medisiner (spesifisert av delstaten Ohio), medisiner som administreres i en leverandør innstilling eller til pasienter som ikke klarer å betale. Tidig tjeneste kan nektes imidlertid til pasienter som ikke betaler utestående beløp, så lenge denne policyen brukes til alle kunder og pasienten er behørig informert.

Barnesikret Resepter Påkrevd

Føderale forskrifter om sabotasjesikre resepter gjelder for alle Medicaid forbrukere i Ohio. Ifølge US Department of Health and Human Services / Centers for Medicaid og Medicare Services, er apotekene fortsatt tillatt å motta resepter direkte fra forskriver via telefon, faks eller e-post.

Resept papir som brukes til skriftlige resepter må ha et sikkerhetselement som hindrer tomme skjemaer fra å bli kopiert, en funksjon som hindrer sletting eller endring, og en forfalskningsforebygging funksjonen. Disse funksjonene kan inkludere en "tom" pantograf, en thermochromatic patch som lyser når det er gnidd, et vannmerke på baksiden av papiret, en "kvantitet" blokk som ikke kan endres og et batchnummer. Hvis en farmasøyt er usikker på om en skriftlig resept oppfyller disse kravene, kan han få en muntlig bekreftelse fra den forskrivende lege kontor.