Digidexo.com

Om Thai Massasje

Om Thai Massasje


Thai massasje kalles "nuad phaen boran" i Thai. Som oversetter som "gammel massasje". Thai massasje stammer 4500 år siden i India. Teknikkene ble overført til Thailand med innføringen av buddhismen. Massasjeteknikker gikk tapt i India, men har blitt bevart i Thailand.

Grunnlag

Grunnlaget for Thai massasje er lik andre asiatiske helse tradisjoner. Det fungerer å manipulere energibaner i kroppen, kalt nadis i Thai eller chi i kinesisk.

Teknikker

Thai massasje har noen ganger blitt kalt yoga massasje fordi det fokuserer på strekking av kroppen over presset på kroppen. At massasje utføres på gulvet eller på et annet sted hvor masseuse kan strekke legemet til sin fulle rekkevidde.

Regler

Thai massasje reglene er lik den vestlige hippokratiske ed. En lisensiert Thai massasje utøveren er nødvendig for å useher ferdigheter for god og for å be om råd når det er nødvendig.

Bennefits

Thai massasje er ment å hjelpe til med energiflyten i kroppen. Gjennom å legge til rette for at energiflyten, er fleksibiliteten økes og kroppens blod og lymfe-systemer er styrket.

Skoler

Når du vurderer en Thai massasje skole, se etter en som er akkreditert. Mange anbefaler å studere Thai massasje på en statlig akkreditert skole i Bangkok, Thailand. Mange av disse skolene tilbyr 90-timers program som kan være ferdig i to uker.