Digidexo.com

Daily Dose of Oksygen i Cancer Therapy

Bekjempelse av kreft bør involvere alle verktøy til disposisjon, ikke bare de som anses vanlig. Når det gjelder alternative behandlinger for battling kreft, er oksygenbehandling én mulighet til å vurdere. Selv om det er lite eller ingen vitenskapelige bevis for at oksygenbehandling er effektivt for å bekjempe kreft, desperate tider krever desperate tiltak.

Kreft

Kreft er en sykdom hvor ondartet, unormale celler deler seg og vokse ukontrollert. . Cancer stammer hvor én eller flere av kroppens celler undergå en uønsket mutasjon som deretter igjen utfordret med resten av kroppen. De unormale cellene deler seg og spre seg før de tar over vertsorganismen, og endte sitt liv.

Tradisjonell kreftbehandling

Tradisjonelle kreft behandlinger vanligvis faller inn i en av tre typer - medikamentell behandling, kirurgi eller strålebehandling. Den primære medikamentterapi er kjemoterapi, som er anvendelsen av giftige stoffer inn i legemet utformet for å drepe kreftceller. Kirurgi består vanligvis av excising de infiserte deler av kroppen. Strålebehandling er målrettet bruk av radioaktive stoffer for å drepe kreftvev.

Oxygen Therapy

Sammen med aksepterte former for kreftbehandling, er det mange ukonvensjonelle metoder som brukes for å angivelig stanse kreft. En av disse er oksygenbehandling, som består av innføring av daglige doser av substanser som produserer oksygen inn i kroppen. De mest vanlig brukte stoffer er hydrogenperoksyd og ozon. Den ekstra "drivstoff" fra oksygen er angivelig brukes til å hjelpe kroppen ødelegge kreftceller.

Bevis

Ifølge American Cancer Society, er det i dag ingen vitenskapelige bevis som støtter ideen om at innføring av høye nivåer av oksygen i kroppen er effektiv ved bekjempelse av kreft. Videre, ACS fastslår at oksygenbehandling kan være potensielt farlig, som pasient dødsfall har vært rapportert i forbindelse med denne fremgangsmåten.

Betraktninger

Tar medisinske bevis i betraktning, bør du avstå fra å ty til oksygenbehandling med mindre det er en absolutt siste utvei. I stedet for å forfølge en ukonvensjonell modus for behandling, la legene først prøve tid prøvd behandlingsmetoder som har jobbet for å sette kreft i remisjon i utallige andre. Hvis du eksos alle disse alternativene til ingen nytte, og fremdeles føler at oksygenbehandling er det beste alternativet for en kur, gi det en sjanse.