Digidexo.com

Hvordan bruke Zantrex 3 Diet Supplement

Zantrex 3 er et populært over-the-counter energi og diett supplement som kan skryte av muligheten til å hjelpe brukere mister vekt. Zantrex 3 er efedrin-gratis og tilgjengelig på en rekke ernæringsmessige butikker og forhandlere som Wal-Mart og Target. Du kan bruke Zantrex 3 som en diett supplement; men du bør huske på at pillen vekt-tap og energirelaterte påstander har ikke blitt evaluert av FDA.

Bruksanvisning

Kjøp Zantrex 3 gjennom Drugstore.com. Kjøp den minste versjonen (84 kapsler) for å teste pillen effektivitet. Dette beløpet vil vare ca to uker, og kan gi deg en ide om du vil fortsette å ta dietten supplement.

Ta den første dosen av Zantrex 3 30 minutter før du spiser frokost. Forbruke to piller sammen med en full 8-oz. glass vann.

Gjenta samme dose til lunsj og middag. Du vil ta ytterligere to piller med et fullt glass vann 30 minutter før du spiser hvert måltid.

Bruk Zantrex tre alene for en energi boost. Uten mat, vil Zantrex 3 ikke har noen fettforbrennende egenskaper, og kan i stedet brukes som en måte å øke din energi. Ta to piller når som helst i løpet av dagen med en slurk vann.

Juster ditt treningsprogram og kosthold for å betydelig ned i vekt mens du tar Zantrex. Produktet er ment som et supplement og vil ikke produsere vekttap resultater hvis personen ikke utøver eller følge en lav-fett diett.

Hint

  • Ikke ta mer enn seks Zantrex 3 piller daglig, i henhold til produsentens anbefalinger. I tillegg har hvert servering av Zantrex tre 320mg av koffein. Hvis du har koffein følsomhet eller annen medisinsk tilstand, unngå diett supplement. Slutt å ta Zantrex 3 hvis du opplever noen uønskede bivirkninger, som svimmelhet, rask hjerterytme, kvalme eller hodepine.