Digidexo.com

Hvordan bruke en CCS Glucometer

Hvordan bruke en CCS Glucometer


CCS Medical bærer et bredt utvalg av kjente merker Blodsukkermetre og diabetikere å bidra til å overvåke blodsukkernivået. Blodsukkermetre gi umiddelbar tilbakemelding, forteller diabetiker hvordan den foreskrevne behandlingen virker. Blodsukkermetre kan variere noe avhengig av type, men grunnleggende glukosemåling er den samme. Lære å bruke en glukosemåler kan virke komplisert, men er ikke en gang grunnleggende teknikker blir rutine.

Bruksanvisning

•  Sjekk for å se om den nummererte koden på glukosemåler matcher nummerert kode på teststrimmelen flasken, hvis dette gjelder for din modell glukosemåler. Ta en strimmel fra beholderen. Slå på glukosemåler. Noen modeller slår øyeblikkelig når en strimmel blir satt inn i maskinen. Hvis du bruker apparatet for første gang, angi klokkeslett og dato i henhold til produsentens instruksjoner. Glukosemåler er klar når det indikerer at det er på tide å bruke blod - dette er ofte gjort med ikonet av en bloddråpe.

Vask hendene med såpe og vann før testing. Dette trinnet kan forebygge smitte og falske registreringer på grunn av mat rester på fingrene. Ikke tørk av området med alkohol med mindre instruksjonene meter tillater det. Alkohol vil endre lesninger av noen meter.

Prikk huden på tuppen av en finger med en ny lansett å skaffe blod. Nyere Blodsukkermetre gi blod fra andre enn fingrene områder. De gjør dette ved å bruke en annen lansett enhet. Oppsøke helsepersonell om bruk av denne metoden, fordi blodsukkeret må være stabil.

Sett inn en lansetten godt inn i Lancet-enheten, og vri den avrundede dekselet på lansetten. For å opprettholde sterilitet, holde nålen fra å komme i kontakt med noe fremmed. Juster blodprøvetakeren dybdeinnstillinger etter eget ønske. Kuk den fjærbelastede enhet.

Trykk på blodprøven ved siden av strimmelen. Se glukosemåler skjermen. Det vil vise en "behandling" symbol, og kan gi et pip når prøven testen er fullført. Resultatene vil vises på skjermen.

Noter testresultatene i en loggbok. Noen Blodsukkermetre har funksjoner som rekordresultater i måleren for senere visning via den interne datamaskinen. Gjennomgå glukose testresultater med helsepersonell regelmessig.