Digidexo.com

Medisin Brukes for Degenerative Disc Disease i Neck

Skivedegenerasjon, eller spondylose av cervical vertebrae av halsen, er forårsaket av tynning og svekkelse av brusk over tid. Risikofaktorer for degenerative plate sykdom omfatter høy alder, slitasjegikt og slipping av ryggvirvel plater. Symptomene på skivedegenerasjon innbefatte lokal og utstrålende smerter i nakke og ryggrad, som kan behandles med smertestillende, anti-inflammatoriske medisiner og numbing agenter.

Kortison

Kortison kan injiseres inn mellom ryggvirvlene av halsen for å redusere betennelse og smerte, selv om dette kun kan være effektiv for et begrenset antall anvendelser.

Aktuell medisinering

Medisinert kremer og patcher som inneholder kamfer eller mentol kan brukes til halsen, der de vil varme og nummen området for å redusere betennelse.

Oral medisin

Paracetamol (Paracet), ibuprofen (Advil, Motrin) eller naproxen natrium (Aleve) kan redusere betennelse i og rundt leddene i nakken og redusere nakkesmerter.

Lidokain

Lidokain er en mild narkotiske medikamenter som kan bli injisert i nakkeområdet for å dempe smerten.

Muskelavslappende

Resept-styrke muskelavslappende midler så som cyclobenzaprine (Flexeril) kan redusere stivhet og smerte forårsaket av degenerative plate sykdom i nakken.

Antidepressiva

Ifølge Mayo Clinic, kan leger foreskrive trisykliske antidepressiva som imipramin (Tofranil) for å lindre nakkesmerter hos personer med degenerative plate sykdom.

Betraktninger

Personer med degenerative plate sykdom i halsen hvis smertene ikke lindres gjennom medisinering kan kreve kirurgi, spesielt pasienter med ryggvirvler har glidd eller komprimert en nerve.