Digidexo.com

Hvor å Test en Nerve Stimulator

Nerve stimulator er en ryggmargs enhet som har blitt brukt i over 30 år for å behandle kroniske nevropatiske smerter. Prosessen begynner med et test stimulator, som er ekstern. Denne prosessen er mindre inngrep enn et fast system, og kan gi riktige avlesninger i form av smertelindring. Mengden av smertelindring i testing av stimulatoren kan diktere hvis en implanterbar systemet er hensiktsmessig. Testen av nerve stimulator består av to deler: den fremgangsmåte og programmereren retning.

Bruksanvisning

Implantasjon av Test Stimulator

•  Legg pasienten ansiktet ned, sikre pasienten nøye til prosedyren bordet.

Rengjør området på baksiden der testen stimulator wire, eller potensielle kunder, vil bli plassert gjennom huden på ryggmargen. Tråden er satt inn for å teste stimulering for en mulig reduksjon i smerte symptomer.

Træ ledningen gjennom ryggen og inn i rygg hulrom mens selskapets representant bruker ekstern stimulator for å sikre riktig plassering av ledningen. Riktig plassering er funnet når pasienten begynner å føle stimulering og uttrykker dette til legen og representant. Pasienten vil kunne forklare hvis hun mottar lindring av symptomer, mens ledningen er nøye flyttet langs ryggmargen.

Fest ledningene til ryggmargen, ryggraden og den ytre huden ved hjelp Stingene. Den eksterne ledning skal være dekket for å hindre smitte.

Koble ledningen til ekstern stimulator av kabelen.

Ekstern Nerve Stimulator Programmerer Orientering

Program ekstern programmerer med representant for individuelle innstillinger.

Flytt gjennom innstillingene som vises på den eksterne programmerer for å justere innstillinger som styrken av stimulering, hvor raskt stimulering oppstår og hvor ofte stimulering skjer i et minutts tid.

Diskuter de beste innstillingene med representanten under orientering, samt spørsmål om programmereren.

Ta notater under testperioden, som kan vare fra noen dager til en uke, så all informasjon kan samles og diskuteres med legen din og selskapets representant.

Diskusjon med legen om graden av smertelindring å riktig måle om et fast implantert stimulator er hensiktsmessig.

Tips og advarsler

  • Kommunisere åpent med alle ansatte under prosedyren for å finne den beste lindring med minst mulig smerte.
  • Bruk pasienten programmerer som et verktøy for å finne ut hvilke innstillinger som fungerer best og som ikke gjør det.
  • Holde området rent og tørt rundt ledningen for å unngå potensielle farer, som kan være dødelig.
  • Kontakt lege umiddelbart hvis det oppstår problemer som kan omfatte feber eller rødhet rundt på sidene.
  • Ring selskapet representant når som helst i løpet av prøveperioden for å få mer informasjon om programmereren eller endringer som må gjøres umiddelbart på programmereren.