Digidexo.com

Hvordan skrive ut en temperaturlogg for Fryser

Hvordan skrive ut en temperaturlogg for Fryser


Uansett hva du legger i fryseren, opprettholde en stabil og riktig temperatur er avgjørende i å sørge for at innholdet holder seg stabile. Skrive ut en temperaturlogg for å plassere på frysedøren tillater enhver individer som observerer temperaturen lesing å ta det opp på arket. Ettersom hver person registrerer temperaturen, vil eventuelle svingninger bemerkes og justeres. Mange logger foreslår at du sjekker opplesninger minst to ganger hver dag for å nøyaktig bestemme frysetemperaturer.

Bruksanvisning

Besøk Nasjonalt Senter for Immunization og luftveissykdommer 'nettsted for Vaccine Lagring og håndtering Toolkit, som inneholder en Fahrenheit og Celsius Temperaturlogg.

Klikk på "Ressurser" -kategorien, og velg deretter "Temperaturlogg for Vaccines" (Fahrenheit eller Celsius) under «Logger og Records." Velg skriveren ikonet øverst til venstre på skjermen for å skrive ut loggen.

Tape loggen til fryseren døren slik at temperaturen kan registreres minst to ganger om dagen. Sjekk temperaturen i fryseren, og deretter markere en "X" i den aktuelle boksen på stokken. For eksempel, hvis din fryser lesing er 4 grader, markere en "X" i 4-graders boksen under bestemt dag i måneden.

Fullfør tilleggsinformasjon i loggen ved å inkludere dine initialer, rom temperatur og tid på døgnet frysetemperaturen ble kontrollert.

Tips og advarsler

  • For opptak tider som var savnet, la feltet stå tomt, og skriv ned temperaturen ved neste planlagte tidspunkt. Unngå å gjette temperaturer, noe som fører til unøyaktige innspillinger.