Digidexo.com

Stretching Metoder for skoliose

Tøyningsøvelser for folk med skoliose er ment å styrke og forlenge musklene som støtter ryggsøylen. Målet er å øke styrken av en rekke av disse muskler. Ifølge National Skoliose Foundation, men det er ingen kjent kur for skoliose, tøyningsøvelser gjøre det lettere for folk med skoliose å leve smertefritt.

Yoga

Gjør yoga. Yoga har en rik historie som går tilbake 3000 år og er kjent for sine postural bevissthet og justerings prinsipper. Praktisere yoga vil hjelpe deg i å utvikle en bedre holdning, noe som fører til bedre funksjon og mindre smerter. Ifølge National Skoliose Foundation, kan innlemme yoga Postures i din daglige rutine høste mange fordeler. Den strekker metode for folk med skoliose vil hjelpe lindre både smerter og tetthet.

Varier yoga Postures. Yoga bruker mange stillinger som utvikler fleksibilitet i ulike muskelgrupper som støtter ryggsøylen. Det er Postures å strekke ryggmusklene, hamstrings, hip flexors, quadriceps (lår muskler) og magemusklene. Stående positurer kan styrke bena mens også strekke ulike deler av kroppen din. Når bena er styrket, det skaper et grunnlag for ryggraden din til å bli mer fleksibel og flytende. Din kroppsvekt blir så båret av bena, ikke ryggraden din.

Blir lettere å puste. Yoga streker pusten bevissthet og kan øke pusteevne, ifølge National skoliose Foundation. Mange mennesker med skoliose har dårlig lungekapasitet. Ved hjelp av yoga kan strekke ut musklene mellom og rundt brystkassen og gjøre det lettere å puste.

Gjør en begynnelse tilbake stretch. Lå med ansiktet ned på en floormat med armene foran deg. Løft høyre arm og venstre ben. Stretch. Hold i fem sekunder. Ta fem åndedrag mens du holder denne posisjonen. Tilbake til utgangsstilling. Gjenta på motsatt side.

Pilates

Begynn pilates. Pilates hjelper deg å styrke og strekke ryggraden fra innsiden. Utgangspunktet er bekken foundation, ifølge pilates-pro.com. Bekken fundament består av bekkenbunnen og innsiden av lårene. Tøyningsøvelser for folk wtih skoliose fokus på å hjelpe dem rekalibrere og finne en nøytral postural posisjon.

Gjør et bekkenbunnstrening. Ifølge pilates-pro.com, vil dette tøyningsøvelser både balansere på innsiden av lårene og koordinere dine indre bekken muskler. Legg inn en treningsmatte på et fast underlag. Lå på matten i liggende stilling (på ryggen). Løft bena en av gangen inn i table-top posisjon. Lårene vil være vertikal og kalver parallelt til overflaten. Åpne lårene tidligere hip bredde.

Fortsatt liggende på matten, plasser hendene inni knærne med håndflatene åpne. Løft baken mot hodet. Klem og hold i fem sekunder. Trykk bena mot hendene. Sakte og forsiktig trykk bena mot hverandre til de er omtrent fem inches fra hverandre. Hold i fem sekunder. Hold kontrahering musklene dine. Slipp og gå tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta.

For først tidtaker

Har en katt stretch. Denne yoga holdning er en god strekk øvelse for folk med skoliose. Mens legging i senga, gjøre en full-body stretch.

Gjør Pilates kjerne strekninger. Også mens legging i senga, stramme magemusklene. Føler ryggraden forsiktig strekke mot sengen. Med armene på din side, forsiktig heve armene av sengen. Hold armene rett. Sakte senke og heve dem. Fortsett i fem sekunder. Slapp helt av.