Digidexo.com

Hvordan trene med slitasjegikt i knærne

Artrose er en ødeleggende sykdom som spiser opp leddene. Å ha denne tilstanden i knærne kan gjøre livet surt. Likevel, det finnes måter å gjøre mest mulig ut av din tilstand, og for å ikke la det hemme livet ditt mer enn nødvendig. Denne artikkelen vil gi deg noen trinn på hvordan å trene med slitasjegikt i knærne.

Bruksanvisning

Trene med slitasjegikt i knærne

•  Trening er avgjørende for gjenværende aktive. De siste tjue årene har sett en radikal endring i ortopedi. Mens før de oppfordret hvile og inaktivitet, har forskning vist at det motsatte har vist seg mer gunstig for en lengre tid. Holde kneledd limber vil kreve at du bruker dem. Så ta smertestillende av valget, og gjør deg klar til å utøve disse knærne.

Strekk ledd og sener før du faktisk begynner øvelsene. Det finnes dusinvis av tilgjengelige strekninger som du kan forskning på nettet, eller i bøker og blader. Men pass på og ta ti minutter å varme opp musklene og løsne stivhet som har lagt seg inn dine leddgikt knær.

Begynn din utøvelse av valget. Det er viktig å velge en øvelse som skal bruke felles, men ikke misbruke den. Jogging, aerobic, karate, fotball, og andre med høy effekt idrett som krever mye kneet aktivitet er bare uaktuelt, med mindre du ønsker å forverre allerede syke leddene - og kanskje skade dem. I stedet velger en øvelse som svømming, vannaerobic, stasjonær sykling, elliptiske, og andre lav innvirkning valg som fortsatt bruker knærne og trening i kroppen og hjerte - men ikke overbelaste de skadede ledd.

Vær oppmerksom på dine knær. Verking og enda noen mild smerte er å være forventet. Som øvelsen kommer inn i ti til tjue minutters tidsramme, bør knærne løsnes opp og smertene skal være minimal. Hvis du på når smerte intensiverer eller øker, må du tilbake av hva du gjør og enten endre den inntil smerten avtar eller stoppe det helt. IKKE presse gjennom en intens smerte i treningen. Intens smerte betyr noe er galt.

Når du har gjort den sterke delen av treningen, må du kjøle musklene ned for å unngå kramper og ekstra stivhet som kan bosette seg i knærne. Ta minst en fem-ti minutters kjøle seg ned, og deretter følger treningen med en varm dusj, etterfulgt av isposer på knærne. Pass på at du trener dine kneledd 3-5 ganger i uken for optimal brukervennlighet.

Hint

  • Bruk en spenne på kneet (e) om nødvendig.
  • Aldri begynne et treningsprogram uten å konsultere lege først.