Digidexo.com

Hva er et bord Dusj på en massasjesalong?

Hva er et bord Dusj på en massasjesalong?


En tabell dusj, også kalt en Vichy dusj, er en serie med dusjhoder som festes til en utvidet metallstang. Baren er suspendert over en vanntett massasjebenk, og dusjen er vanligvis tilbys som en hydroterapi komponent under en kroppsbehandling på en massasjesalong eller spa.

Historie

Vichy dusj opprinnelse i den franske byen med samme navn, der hydroterapi er ofte praktiseres. I dag er Vichy-behandlinger tilbys i Spa rundt om i verden.

Fordeler

I tillegg til de påståtte helbredende fordelene av vann, bord dusjer er ideelle for rotete behandlinger som kroppsskrubb eller gjørme wraps, hvor klienten er vanligvis nødvendig å avbryte behandlingen og skyll av produkter.

Typer

Selve bordet er litt forskjellig fra en vanlig massasje bordet; dreneringshull er lagt til, og en valgfri sprutbeskyttelse er gitt for massasjeterapeut fordel. En avtakbar håndholdt dusjhodet kan bli inkludert i tillegg.

Betraktninger

Personvern er vedlikeholdt av strategisk plasserte håndklær over hele kroppen i stedet for ark, som i en vanlig massasje. Disponibel undertøy kan brukes under et bord dusj behandling.

Fun Fact

Dusjhoder av noen bord dusjer er designet for å justere med kroppens chakraer (oppfattes energisentre langs ryggraden), og sies å stimulere clearing og avgiftning av kroppens aura eller energifelt.