Digidexo.com

Forskjeller av Walking in Menn og kvinner

Forskjeller av Walking in Menn og kvinner


Menn og kvinner gjør faktisk gå annerledes. Selv om unntak finnes, for det meste, de to kjønnene har forskjellige walking stiler. De viktigste medvirkende faktorer inkluderer de ulike kroppstyper av strukturer av menn og kvinner.

Fysikk

Menn, for det meste er større enn kvinner; kroppene deres er bygget for fysisk arbeid. Walking for menn, fra et fysiologisk ståsted, er utilitaristisk. Hensikten med gang er å oppnå en bestemt funksjon, komme fra sted til sted. Som sådan, walking bevegelser av menn har en tendens til å være rett og lineær. Kvinner har en tendens til å bevege seg mer grasiøst, svingende hoftene og tar kortere "feminine" trinn. Beina sjelden gå veldig langt fra hverandre i lange skritt, selv når du går raskt. Kvinner fortsatt gå for å komme fra punkt a til punkt b, men deres bevegelser og gang stil er påvirket av år med evolusjon. Fra et evolusjonært synspunkt, har gang stil for kvinner vært å tiltrekke menn, og få en kompis.

Sko

Den slags sko som menn og kvinner bærer også påvirke måten de går. For eksempel vil menn som bærer arbeid støvler har lagt klumpete vekt på beina. Dette resulterer i en sloppier tur med mindre presisjon og kontroll. Kvinner som bærer høye hæler ville finne det vanskelig å gå i hæler hvis de ikke kontrollere nøyaktige bevegelser for hvert trinn.

Kroppsbevegelser

Walking style også påvirker hele kroppen. Bevegelsene av legemet er subtile, men det er en merkbar forskjell i menn og kvinner. Menn har en tendens til å ta større skritt og gå med bena lenger fra hverandre. Dette resulterer i mer sideveis bevegelse, noe som kan være grunnen til at menn er mer tilbøyelige til å flytte sine armer og skuldre når de går deretter kvinner. Kvinner har en tendens til å ta kortere skritt og holde beina tettere sammen. Dette resulterer i mindre sideveis bevegelse og mer dupper opp og ned.

Seksualitet

Forskning ved University of California-Los Angeles, New York University og Texas A & M University fant at seksualitet av en person vil også påvirke hvordan de går. Menn som er homofile vil tendere til å vedta mer feminine bevegelser, for eksempel hip svaier. Kvinner som er lesbiske vil vedta mer maskuline bevegelser, for eksempel brede fremskritt.