Digidexo.com

Olive Oil Cure for nyrestein

Nyresten, ellers kjent som nyrestein, er urin som har blitt krystallisert i nyrene. Over tid kan nyrestein vokse til store dimensjoner, som fører til magesmerter, problemer med vannlating og blokkering. Olivenolje, kombinert med andre naturlige ingredienser, har lenge vært brukt som et naturlig middel for nyrestein, gjennom en enkel prosess som du kan gjøre hjemme.

Hvordan Olive Oil Cure Works

Olivenolje fungerer ved å smøre dine nyrer, spesielt de urinrør passasjer, slik at nyrestein å traversere nyrene med liten eller ingen smerte. Men hvis nyrestein er store, de trenger å bli brutt ned før de kan trygt gått ut av kroppen din. Dette er hvor de andre deler av olivenolje herding kommer i. Sitronsaft er kombinert med olivenolje og en kopp av blandingen er inntatt på en daglig basis. Surhetsgraden i sitronsaft bryter ned nyrestein, slik at de blir små nok til å bli sendt ut i urinen, mens olivenolje holder brutt ned steiner fra forårsaker smerte som de jobbe seg ut.

Andre ingredienser

I tillegg til olivenolje og sitronsaft, det er andre viktige deler av olivenolje kur som du bør bruke hvis du ønsker å kunne fjerne nyrestein. Du bør drikke opp til tre liter vann per dag for å hjelpe oppløse eksisterende nyrestein, og holde nye fra forming. Du bør også forbruke så mange citrater (salter fra sitronsyre) som mulig, siden de hjelper til å forhindre kalsium fra å bygge opp. Citrater finnes i frukt som bananer, appelsiner og aprikoser. Til slutt bør du drikke en liten mengde - ca fire spiseskjeer - av eple cider eddik hver dag. Apple cider eddik har en høy surhetsgrad, og fungerer som sitronsaft for å bidra til å oppløse og bryte ned de nyrestein.

Andre hensyn

Selv om olivenolje kur er en levedyktig metode for å bli kvitt nyrestein, kan det ikke fungere for alle situasjoner. Hvis nyrestein er for komprimeres for å bli oppløst av vann eller sitronsaft, da de ikke vil bryte ned, og vil enten forbli den samme størrelse eller fortsette å vokse. Hvis du prøver olivenolje kur og ikke ser resultater i løpet av noen uker, bør du kontakte legen din for en oppfølging avtale, som andre metoder for behandling må vurderes. Du bør konsultere legen din før du tar fatt på en hvilken som helst selvbehandlingsregime.