Digidexo.com

Best Kolon Renset på markedet

De beste kolon renset på markedet har minst ett av følgende ingredienser: Cascara Sagrada, Senna, psyllium frø, linfrø, fennikel frø, glatte alm, aloe vera blad, papaya blad, habanero pepper og eple pektin. Det er en håndfull av kommersielle kolon renset som du kan kjøpe på nettet eller i helsekostbutikker.
Eksperiment for å se hva som fungerer best for deg.

Psyllium Seed

Psyllium frø er solgt i bulk delen av helsekostbutikker og når forbrukes ved å plassere en spiseskje i åtte gram av væske, vil ekspandere i tykktarmen. Dette vil bidra til å flytte avfallet ut av mage-tarmkanalen (GI).
Hvis du prøver det og finne deg er oppsvulmet og ikke i stand til å enkelt ha avføring, ikke bruk den. I stedet vil glatte alm og linfrø være enklere å bruke.

Bruk som anvist

Kolon renset kan være urtete merket detox te, flytende urte eliksirer, og tabletter eller kapsler laget av urter og planter. Det er mulig å rense tykktarmen ved å drikke te inneholder burdock, gul dock, tindved rot og løvetann.
Ikke overskrid hver kolon cleanser produktets retninger. Hvis du gjør det, kan du få diaré og føler dehydrert. Hvis det skjer, slutter å ta kolon cleanser og drikke væsker.

Forsiktighetsregler

Hvis du har en familie medisinsk historie med irritabel tarm syndrom, lekk tarm syndrom, kronisk forstoppelse, tykktarmskreft, diverticulosis eller har noen alvorlige helsemessige problemer, få medisinsk klarering først. Hvis du har en spiseforstyrrelse, også oppsøke lege.
Hvis du vanligvis bare har én avføring per uke i stedet for hver dag, kan det være lurt å få en profesjonell colonic å fjerne tykktarmen av oppsamlet avfall før du gjør en rettet kolon rens hjemme.