Digidexo.com

Hvordan å behandle tannkjøttsykdommer (gingivitt) naturlig med urte rettsmidler 2

Hvordan å behandle tannkjøttsykdommer (gingivitt) naturlig med urte rettsmidler 2


Tannkjøttsykdom eller gingivitt, er forårsaket av bakterier mellom tann og tannkjøtt som danner en substans som kalles plakk. Plakk forårsaker betennelse i tannkjøttet og separasjon av tannkjøttet fra tennene, til slutt resulterer i tap av tenner. Symptomer på gingivitt er røde, blødende og hovent tannkjøtt. Sunt tannkjøtt er rosa i fargen og blør ikke overdrevet når renset.

Bruksanvisning

Gurgle en saltoppløsning salt (salt og vann) hver dag er en gammeldags rette for gingivitt så vel som et forebyggende tiltak.

Bruk bloodroot i urte hjem rettsmidler. Det er en flerårig plante innfødt til USA. FDA har godkjent brukt av denne urten som en ingrediens for oral skyllinger og tannkremer for å stoppe utviklingen av oral plakk.

Forbered en urte tannkrem for plakk, og svampaktig tannkjøtt. Slik gjør du: Bland en ts hver av kava rot pulver og myrra tyggegummi pulver med ½ ts hvit eik bark skjær og fem dråper eterisk olje i en lime. Bruk lim å børste.

Spe litt neem olje i vann og bruke dette som en urte gurgle. Neem olje kommer fra en tropisk eviggrønt tre og er kjent for sine anti-bakterielle egenskaper. For gingivitt, er gurglet med en løsning av neem blad ekstrakt og vann anbefales.

Legg Omega 3 Fatty Acid til kosthold. Vi har hørt om fordelene med omega 3 fettsyrer i behandling av hjertesykdom. Denne oljen som kommer fra fisk blir også brukt til å behandle gingivitt.