Digidexo.com

Havregryn Cure for Poison Ivy

Enten du kommer i kontakt med Poison Ivy, gift eik eller gift Sumac, det er det samme stoffet, toxicodendrol, som forårsaker uutholdelig utslett. Hvis du er allergisk mot toxicondendrol, vil et utslett utvikle seg fra 12 til 72 timer senere på flekker av hud som kom i direkte kontakt med planten. For å bidra til å kontrollere kløe, er det tips om hvordan du bruker havremel å behandle Poison Ivy utslett.

Havregryn - ikke bare for frokost

Selv om det ikke er den mest behagelige bad du noensinne vil oppleve, plassere 2-3 kopper havremel i et varmt bad vil belegge kroppen din med en beskyttende, pulveraktig film som bidrar til å redusere kløe i flere timer. Lindre kløen er den beste måten å hjelpe utslett helbrede, fordi huden ikke vil bli ytterligere skadet av å skrape. Du kan også lage en pasta av havregryn og vann, og bruke den til berørte områder. Dette kan være mer å foretrekke, spesielt hvis utslettet er begrenset til et lite område.

Over-the-Counter Havregryn Hjelp

Flere havregryn-baserte behandlinger er tilgjengelig på apotek, inkludert aveeno Skin Relief Bath Behandling og Anti-Itch Konsentrert Lotion, som inneholder kolloidalt havremel (malt til et fint pulver). Kolloidalt havremel har vært brukt siden antikken for å lindre kløe og redusere irritasjon.

Annet Hjelp for Itch Relief

I tillegg til havregryn behandlinger, kan du bruke hyrdrocortisone salver og Calamine lotion for å lindre irritasjon og kløe forbundet med gift eføy.