Digidexo.com

Hvordan lage Egg med en rustfritt stål Pan

Hvordan lage Egg med en rustfritt stål Pan


En stift mat som kan finnes i hundrevis av oppskrifter eller gjort på egen hånd, kan egget bli utarbeidet i et mylder av måter. En måte å koke egg er å steke dem i en rustfritt stål skillet. Å vite hvordan du koker egg i en rustfri skillet er ikke vanskelig og tar ikke veldig lang tid i det hele tatt, takket være rask matlaging natur egg.

Bruksanvisning

Over Easy

•  Legg ca 1/8 av en kopp vegetabilsk matolje til rustfritt stål skillet. Slå den på en middels innstilling, eller 350 grader Fahrenheit på en digital komfyr. Gi det fem minutter å varme opp tilstrekkelig.

Sprekk en hel egg på kanten av rustfritt stål skillet eller kanten av ovnen din. Gjøre dette ved å treffe midten av egget mot en hard overflate leppene. Ikke slå for hardt eller egget vil knuse i hånden. Streike akkurat hardt nok til å knekke eggene. Hold sprakk egg over skillet og bruke begge hendene til å trekke skallet hverandre forsiktig, frigjøre egg innenfra. Gjør dette ca 4 inches over skillet så egget ikke bust når den lander.

La egget syder på den ene siden i tre minutter. Knock noen av varm matolje over toppen eggeplommen ved å skyve med slikkepott. Dette hjelpere i matlaging egg slik at du ikke trenger å snu det. Alternativt kan du snu det og koker det i tre til fire minutter på hver side. Skyv stekespade under egg og ta den ut av pannen når den er på ønsket konsistens.

Egge

Crack 05:58 egg i en bolle, og pass på å ikke få noen skjell i bollen.

Legg bare en skvett melk. For eksempel, hvis du har lagt til seks rå egg i bollen, bruker bare 1/8 av en kopp med melk. Hvis du bruker to egg, bruker ca 1/24 av en kopp. Meget små mengder av melk er tilstrekkelig i å tilsette til smak og tekstur av eggerøre.

Strø litt salt og pepper etter smak. For eksempel mindre enn en teskje av hvert krydder er mer enn nok for seks egg.

Beat blandingen grundig med en wire visp for opptil fire minutter, før det resulterer i en skummende blanding.

Slå på komfyren til en middels-lav innstilling. Legg bare en teskje matolje til rustfritt stål pan.This smører det så eggerøre vil ikke holde. Hell røren i pannen og la det koke i tre minutter, dekket. Ta av lokket og hogge gjennom solidifying eggedosisen med slikkepott, snu egget biter over. Dekk lokket og la det koke i ytterligere fem minutter før du slår av komfyren. Enjoy!