Digidexo.com

Slik reparerer Plastic Brille Frames

Slik reparerer Plastic Brille Frames


Alle som bærer briller eller solbriller har kjørt inn i en og annen pause over levetiden av rammene. Den vanligste problemet med plast rammer er feilaktig montering. Varmt vær og generell slitasje-og-tåre kan strekke rammen ut, noe som får dem til å sitte bøyd eller gli av neseryggen. De fleste passer problemene med en plastramme kan repareres hjemme.

Bruksanvisning

Crooked Fit

•  Legg rammen ned på et flatt underlag som om de var på ansiktet ditt. Ørepluggene av templene, som er plastbelegg som strekker seg over ørene, bør jevnt berøre overflaten.

•  Bestem hvilken side av rammen er høyere eller lavere enn den andre. Velg tempelet som ikke berører overflaten for å justere. Et annet alternativ er å holde rammen på broen av rammen, med sidene av templene i øyehøyde. Templene bør være horisontalt og i flukt med hverandre. Undersøk hengsel der tempelet og ramme møtes. En tempel bør strekke nivå fra rammen. Uansett hvilken tempelet er lavere eller høyere vil være en for å justere.

Varm opp metallhengslene av templet med en hårføner i omtrent fem sekunder. Bruke varme gjør metallet mer smidig, lettere å bøye og mindre sannsynlighet for å bryte under justering. Metallet skal alltid være varm, slik at den kan bøyes. Hvis hengslene kjøler, varme opp før du justerer.

Ta et par brede kjeven sportsfiske tang. Raskt justere dens sirkulære spor over hele skruen av hengselet. Påfør press for å flytte tempelet opp eller ned etter behov, til det er selv med den andre tempel.

Plasser rammen på et flatt underlag igjen, sjekker for jevnhet. Det kan ta flere små justeringer for å nå et enda passform.

Sklir av nesen

Sett rammen på ansiktet og føler der tempelet begynner å bøye bak øret. Tempelet skal bøye på 45 graders vinkel, legging behagelig over øret.

Varm kurven i tempelet med hårtørker i omtrent fem sekunder.

Plassere en tommel i sporet av kurven og den andre hånden langs den rette siden av tempelet, forsiktig bøy enden av tempelet som strekker seg over øret nedover.

9. Prøv rammene på igjen. Hvis du trenger å bøye dem litt mer, gjentar du trinnene til en komfortabel passform er oppnådd.

Tips og advarsler

  • Utvide lengden av tiden du varme rammen kan resultere i sprekker i plasten.