Digidexo.com

Naturlig hjemme rettsmidler for hemorroider

Hemorroider er en irriterende og noen ganger smertefull tilstand som også er kjent som hauger. De oppstår når blodårer i eller rundt anus blir hoven, betent og forstørret. Hvem som helst kan utvikle hemoroider, men gravide og de som sitter i lange perioder er mer utsatt. Mange ganger kan du behandle hemorroider med naturlig hjemme rettsmidler. Men du bør konsultere legen din dersom disse behandlingene ikke virker.

Tradisjonell Sitz Baths

Sitz bad har vært en populær hjemme bøte for hemorroider i årevis. De er en av de vanligste legemidlene som du vil høre om. Bare sitte i et badekar med grunt vann i ca 15 minutter flere ganger om dagen. Krangel i vannet hvis det er for smertefullt å sitte ned. For å lindre dine lukkemuskler, du trenger bare nok varmt vann i badekaret for å dekke ditt anal området. Ca 4 inches er vanligvis nok.
Vanlig vann vil gjøre, men du kan også legge til et snev av salt, natron eller lavendel til å berolige og rense betente området. Ved hjelp av kaldt vann kan hjelpe hvis du har omfattende hevelse. Har imidlertid ikke legge noen form for såpe i vannet. Det finnes også produkter tilgjengelig som du kan kjøpe, inkludert sitz bad kits som passer på toalettet. Hvis du opplever mye smerte, de gjør det lettere fordi du ikke trenger å sitte på huk eller sitte på hard karet.

Psyllium

Hemorroider er ofte forårsaket av hard avføring som er vanskelig å passere, noe som kan føre til forstoppelse. Mange er forstoppet fordi de ikke får nok fiber i kosten. Du kan legge psyllium til kosthold for å sikre at du får fiber du trenger. Det vil bidra til å gjøre avføringen mykere og lettere å passere, minske betennelser og din hemorrhoid smerte. Bland en teskje med et glass vann hver morgen til frokost for en uke. Under den andre uken kan du begynne å ta ett med lunsj, også. Sakte jobbe opp til å ta den tre ganger om dagen. Pass på å drikke rikelig med vann. Det er alltid viktig å drikke vann, spesielt hvis du er utsatt for hemoroider, men det er enda mer viktig når du tar fibertilskudd eller spise et fiberrikt kosthold.

Mat for Relief

Som med de fleste forhold, er det matvarer som kan bidra til å avlaste hemorrhoid smerte. Prøv mørk grønn, bladrike grønnsaker og søtpoteter. Lima bønner er et godt valg hvis du har blødning hemorroider. Berry juice (bjørnebær, kirsebær og blåbær) styrke din hemorrhoidal årer, noe som kan bidra til å redusere hevelse.

Graviditet Relatert Tip

Hvis du er gravid og lider av hemorroider, er du ikke alene. Dr. Townsend (http://www.mothernature.com/Library/Bookshelf/Books/47/75.cfm) anbefaler å ligge på din venstre side hver fire til seks timer. Gjør dette i ca 20 minutter hver gang, som skal avlaste trykket på hovedvenen drenering den nedre halvdelen av kroppen din.