Digidexo.com

Prosedyre for Spinal Block for Spinalstenose

En injeksjon i ryggsøylen som er utformet for å redusere smerte er kjent som en spinal blokk. For de som lider av spinal stenose, kan du få både diagnostiske blokker og terapeutiske blokker for din tilstand.

Smerte Måling

For de diagnostiske blokker for å kunne vurdere nytten av blokken, må du ha en "normal" dag av smerte. Dette betyr at du bør ikke ta noen smertestillende medikamenter eller å omgjøre hvis du ikke opplever smerte på testdagen.

Medisinsk Prosedyre

Stenose spinal blokker er administrert ved injeksjon. Området er sterilisert og nålen er styrt av et røntgenbilde som kalles en fluoroscope inn i ryggmargen.

Diagnostiske Blocks

Diagnostiske blokker injiseres i ulike regioner hvor smertene er mest alvorlig ved hjelp av en lokalbedøvelse. Disse er designet for å finne det beste området for behandling, men vil slites av etter ca en time.

Behandlinger

Når legen har lokalisert den beste plasseringen på ryggraden til å administrere blokken, vil du motta kortikosteroid injeksjon. Det tar vanligvis 4-6 timer for smerten å begynne å redusere stenose smerter og bedre over tid.

Oppnevning Varighet

Spinal blokker for stenose er polikliniske prosedyrer som tar bare noen få minutter. Men du trenger å ha noen kjøre deg hjem fra avtalen.