Digidexo.com

Bee Propolis & Infeksjoner

Bee Propolis & Infeksjoner


Bier kan bidra til å helbrede infeksjoner. Bee Propolis er et stoff biene samler inn fra tre knopper som de buzz sammen samle pollen. Dette propolis inneholder et høyt nivå av antioksidanter som fremmer helbredelse.

Komponenter

Bee propolis er en blanding av mange ting. Innholdet av propolis er forskjellig fra sted til sted på grunn av økologiske variasjon, men propolis kan bestå av voks, harpiks, essensielle oljer og pollen i små doser.

Medisinske fordeler

De innledende studier på propolis har vist at det kan brukes til medisinske formål som en aktuell agent for å avverge mot bakterier og virus som invaderer gjennom åpne sår. Også, som det er høy i antioksidanter, når det tas oralt, det kan kjempe mot infeksjoner.

Dental fordeler

Propolis kan anvendes i dental medisin som et anti-plakkmiddel. Da gjaldt tennene, beskytter propolis mot bakterier som angriper og forårsaker sykdom. Det er flere produsenter som lager og markeds propolis tyggegummi.

Andre bruksområder

Bier har perfeksjonert bruk av propolis i sine elveblest som en form for isolasjon mot elementene, redusere vibrasjoner, forebygge infeksjoner og sykdommer kommer inn i strukturen, og som en harpiks for å styrke strukturen.

Advarsel

Bee propolis bør brukes med måte fordi fortsatt bruk kan føre til en sårbarhet for allergier.