Digidexo.com

Hva er Arthrotec?

Godkjent av FDA (Federal Drug Administration), er Arthrotec et NSAID (ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler) som distribueres av Pfizer Inc. Det er foreskrevet som behandling for leddgikt, både artrose og revmatoid, til pasienter som har høy risiko for å utvikle magesår indusert av NSAID medisiner.

To Medisiner

Arthrotec er to medisiner i ett, ifølge Pfizer. Arthrotec inneholder diklofenak, som er den NSAID komponent av medikamentet. Dette reduserer hevelse og smerte forbundet med betennelse forårsaket av enten typen leddgikt. Arthrotec inneholder også misoprostol, som strøk magen og bidrar til å forhindre dannelsen av magesår, mens de fortsatt la medisinering bli absorbert i blodet.

Slik fungerer det

Arthrotec blokker prostaglandin i kroppen din, noe som er i roten av smerte og hevelse forårsaket av leddgikt. Men hjelper prostaglandin også beskytte magen mot skader (blant andre funksjoner i kroppen). Det er derfor Arthrotec har misoprostol --- for å beskytte magen din mens behandling leddgikt smerte ved roten.

Administrasjon

Du kan bare motta Arthrotec med en resept, så ta kontakt med legen din dersom du tror Arthrotec kan være riktig for deg. Arthrotec tas i pilleform, og som med alle medisiner, bør tas slik legen har forskrevet. Ta med et måltid for å redusere effektene av en urolig mage.

Side Effects

Som med alle nye medisiner, kan du oppleve noen milde bivirkninger når du først begynner å ta Arthrotec. Disse vil mest sannsynlig være kvalme, diaré, magesmerter eller gass. Disse symptomene vanligvis forsvinner etter de første ukene, men rådfør deg med din lege om dem uansett. Arthrotec har blitt rapportert å øke følsomheten for sollys i noen brukere, så unngå overdreven soling, bare i tilfelle. Arthrotec har også vært knyttet til visse hjertelidelser, med sannsynligheten øker med varighet av bruk.

Betraktninger

Rådfør deg med din lege om enhver og alle medisiner og kosttilskudd du tar før du begynner å ta Arthrotec, slik legen din vil vite om eventuelle kontraindikasjoner eller forstyrrelser. Rapportere alle bivirkninger du opplever mens du tar Arthrotec. Ikke ta Arthrotec mens hun var gravid, prøver å bli gravid eller mens sykepleie. Ikke innta alkohol mens du tar Arthrotec.