Digidexo.com

Kronisk Lower Back Pain Relief

Ryggsmerter er ikke bare en plage, men det kan også holde deg i å utføre de aktivitetene du liker. Over tid, ryggsmerter kan også holde deg fra å delta i daglige aktiviteter, som kan sette av et vaskeri liste over negative helseeffekter. Hvis du opplever kroniske ryggsmerter, kan du prøve disse tipsene for langvarig smertebehandling.

Livsstil tips for Pain Relief

Det er viktig å oppsøke en lege mening når en pasient opplever kroniske ryggsmerter for å vurdere pasienten for Smertebehandling muligheter, samt å sikre at smerte er ikke et symptom på en mer alvorlig tilstand. En lege vil vanligvis anbefale en ryggsmerter lidende benytte konservative behandlinger, inkludert:
• Trening - Trening er nødvendig for å opprettholde en sterk og sunn rygg. Kroniske ryggsmerter lider bør engasjere seg i fysisk aktivitet som har liten innvirkning på baksiden, men styrker den, for eksempel vannaerobic, yoga og pilates. Alle disse bygge styrke og fleksibilitet uten store stress på baksiden.

• Smerte medisiner - Over-the-counter smerte medisiner kan bidra til å redusere betennelse som forårsaker smerter i kroppen. Imidlertid bør medisinen ikke brukes til å maskere smerte slik at en person kan plassere utilbørlig stress på baksiden (som for tunge løft eller høy-effekt trening). Ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som aspirin, naproxen natrium og ibuprofen kan være nyttig i å lindre smerte. Spør din lege om hvordan disse medikamentene bør tas, som langvarig bruk kan forårsake mage og nyreskader.
• aktuell kremer - Produkter som Bengay, Icy Hot or capsaicin krem ​​lage kalde eller varme følelser når påføres huden.
• Opptreden modifikasjon - Noen pasienter kan delta i aktiviteter (for eksempel hvor de sitter i stolen sin på jobb eller i bilen) som skaper unødig stress på baksiden. En ergoterapeut kan være i stand til å anbefale endringer for økt komfort.

Reseptbelagte Behandlinger

Hvis over-the-counter behandlinger vise seg mislykket i å gi smertelindring, kan en lege foreskrive sterkere medisiner, som for eksempel:
• analgetika, for eksempel paracetamol
• anti-depressiva og anti-convulsants
• muskel relaxers, som bidrar til å redusere tilbake spasmer, som kan være effektive i behandling av nerve smerter
• NSAIDS, slik som aspirin, naproxen og ibuprofen

Invasive teknikker

Et skritt mellom konservative metoder og kirurgi, invasiv smerte teknikker ofte ansette injeksjoner og implanterte enheter.
• implanterbare Fusion Pumper - Disse pumpene er kirurgisk implantert og levere opiater til de berørte nerve.
• Injeksjoner - En lege kan bruke en avbildning studie, for eksempel en X-ray, å injisere steroider eller bedøvelse til nervepunkter som forårsaker smerte.
• Prolotherapy - Mens konklusjoner over effektiviteten av dette produktet har blitt blandet, innebærer prolotherapy injisere en løsning for å oppmuntre blodsirkulasjonen i ryggraden, stimulere ligament reparasjon.
• Radiofrekvens Radioablation - En lege bruker varme produsert av en enhet for å målrette de berørte nerve og døyve det.

Kirurgiske alternativer

Kirurgi er ofte brukt som en siste utvei hovedsakelig på grunn av sin svært invasiv og komplisert karakter. Den mest vanlige kirurgiske metode er en spinal fusjon, som sikringer to ryggvirvler sammen i et forsøk på å fjerne deler av ryggraden forårsaker smerte og styrke ryggraden som helhet.

En kirurg kan anbefale en alternativ eller kombinasjon av flere kirurgiske behandlinger; imidlertid er spinalfusjon betraktes gullstandarden (og mest godt undersøkt) av disse fremgangsmåter.