Digidexo.com

Tri-Sprintec Prevensjon Informasjon

Tri-Sprintec er en resept p-pille som brukes til å behandle akne, samt regulere kvinnens menstruasjonssyklus. Tri-Sprintec er en variant av Ortho Tri-Cyclen, og det er en progestin og østrogen kombinasjonspillen. Det fungerer ved jevning slim funnet i livmorhalsen, og dermed gjøre det vanskeligere for sædcellene å trenge gjennom.

Funksjon

Tri-Sprintec er en hormonell prevensjon piller brukt som prevensjon. P-pillen har også vært vellykket i behandling av akne, endometriose, menoragi (tunge perioder) og dysmenoré (smertefulle perioder). Spesielt økte PMS symptomer og andre menstruasjonsforstyrrelser ofte dra nytte av en p-pille, også.

Tar Tri-Sprintec Riktig

Tri-Sprintec skal tas en gang daglig på omtrent samme tid hver dag, enten midt på dagen, under middagen eller før sengetid. Dette gjør at kroppen til å regulere seg selv med de spesifikke hormondoser. P-piller kan tas med eller uten mat. Ta de 28 piller i nettbrettet pakke i orden. Hvis en pille er savnet for noen grunn, ta to piller når ens neste dose bør skje. Tri-Sprintec bør oppbevares i rom varme temperaturen; sterk varme kan endre effekten av pillen.

Side Effects

Mye som alle p-pille, har Tri-Sprintec ulike bivirkninger. Noen av disse bivirkningene inkluderer: spotting, gjennombrudd blødning, oppkast, kvalme, hodepine, migrene, ømme bryster, nedsatt sexlyst og økt blodtrykk. Hvis noen av disse bivirkning vedvarer, bør du oppsøke helsepersonell for å bli undersøkt og for ytterligere instruksjoner om om å ta Tri-Sprintec.

Hvem bør unngå å ta Tri-Sprintec

Alle med en historie med depresjon, blodpropp, hjerneslag, migrene eller brystkreft bør konsultere med en lege før du velger å ta dette hormonell prevensjon pille. Andre kvinner med høyt kolesterol, galleblæresykdom, leversykdom, diabetes eller andre hjerteklaffproblemer bør unngå å ta Tri-Sprintec.

Forholdsregler

I likhet med bruk av hormonell prevensjon pille, kan utbruddet bruk av p-piller føre til småblødninger og gjennombruddsblødninger. Bruken av en p-pille øker også risikoen for blodpropp til dem som bruker dem. Kvinner som røyker, er gravid eller kan være gravid - og kvinner som ammer - bør ikke ta Tri-Sprintec. Slutte å bruke p-piller hvis du opplever etappe hevelse, brystsmerter, nummenhet hvor som helst på kroppen, smertefull pusting eller gulfarging av hud. Oppsøke helsepersonell for umiddelbar medisinsk behandling.