Digidexo.com

Magnesium Cure for migrene hodepine

En migrene er en smertefull, vedvarende og noen ganger ødeleggende hodepine. Selv om ingen vet nøyaktig hva som forårsaker migrene, teorier inkluderer miljøfaktorer, endringer i trigeminusnerven (en stor smerte pathway), og en ubalanse i hjernens kjemikalier, mest sannsynlig serotonin, som bidrar til å regulere smerte i kroppens nervesystem. Magnesium mangel har vært vist som en mulig symptom på vedvarende migrene, og magnesium terapi har lenge vært brukt som et forebyggende tiltak og herding.

Effekt

Ved hjelp av magnesium som et alternativ til konvensjonelle migrene behandlinger regnes som en helhetlig forebyggende behandling og har blandet støtte i medisinske kretser. Selv om det ikke er noen vanskelig bevis på at magnesiummangel i hjernen er en årsak til migrene, er det interessant å merke seg at i henhold til www.migraines.com, er magnesium-mangel et vanlig symptom i en stor mengde av migrenepasienter. På grunn av dette, mange migrenepasienter både bruke magnesium tilskudd for å avverge angrep av migrene som et forebyggende tiltak, og ta store doser av magnesium hvis de føler en migrene kommer på å redusere varigheten og intensiteten av smertene. En dobbeltblind placebokontrollert studie (69 pasienter) viste et negativt resultat i å bevise magnesium som en behandling for migrene; imidlertid en annen tidligere og mindre studie viste positive, beviselig resultater i å bruke magnesium tilskudd.

Strategi for behandling

Magnesium, generelt tatt oralt anvendes som et forebyggende og anses ikke på langt nær så effektiv som en behandling for en med en møtende eller allerede forekommende migrene. Kjøp en flaske 400mg tabletter av magnesium på en helse butikk eller supermarked. Den 400mg magnesium er omtrent 100 prosent av USDA anbefalte forbruket for daglige verdi, så ta en hver morgen med en kopp vann. Spis før du tar tabletten fordi matforbruk gjør det lettere å fordøye og forbrenne det. Fordi 400mg magnesium (flasken kan si magnesiumoksid eller magnesiumsulfat) er anbefalt daglig, tar en dobbel dose ville ikke være usunn og kan være forsvarlig avhengig av hvor godt kroppen din forbrenner og absorberer vitaminer. Mange mennesker som tar vitamintilskudd ikke får den fulle tiltenkte dosen fordi kroppen ikke absorbere hele pillen, så hvis du fortsatt har migrene problemer etter start magnesium behandling, ta en 400 mg tablett om morgenen og en om kvelden før middag kan være den beste tilnærming.

Folk kommer i mange forskjellige størrelser og former. Hvis du vil være sikker på at du får riktig dosering den beste tilnærmingen til å holde de riktige mengder av magnesium i systemet til å stoppe vedvarende repeterende migrene kan være å inntaket minst 6mg magnesium en dag for hver kilo kroppsvekt. Du kan ta opp til 10 mg magnesium per kilo kroppsvekt; men det kan ha en lakserende effekt ved at høy dosering så hvis du begynner å oppleve den slags tarm symptom kutte ned igjen til 6mg per kilo. Et kilogram er omtrent lik til 2,2 pounds, så en 200-kilos person ville være om 91kg (rundet opp), så det er omtrent ble 546 mg magnesium på 6mg per kilo eller 910 mg magnesium på 10mg per kilo. Hvis du ønsker å finne ut dosen bare ta vekten din (W) og dele det med 2,2 og deretter multiplisere med 6mg eller 10mg hhv. Hvis du får en fordel fra å ta magnesium som det gjelder for migrene, men opplever den lakserende effekten du kan bryte dosen ned i tre eller fire deler tatt på forskjellige tider av dagen.

Ikke ta magnesium hydroxide i stedet for andre magnesium kosttilskudd fordi det ikke er nyttig som en migrene forebyggende og brukes bare som et avføringsmiddel.

Intravenøse magnesium behandlinger har blitt brukt og vist effekt i minske smerten av migrene etter utbruddet; imidlertid ikke intravenøst ​​vaksinere deg selv med magnesium uten en medisinsk faglig tilgjengelig for å sette dosen. Spør din lege før du bruker intravenøs magnesium behandling for migrene.