Digidexo.com

Hvordan behandle Fibromyalgi Med homøopatiske midler

Fibromyalgi er en vanlig tilstand som fortsetter å forbløffe medisinske fagfolk. Fibromyalgi fører til smerte, tretthet og til og med depresjon, og får riktig behandling for det kan være en utmattende prosesser. Heldigvis, for de som foretrekker naturlige behandlinger, er det flere homeopatiske midler som kan hjelpe deg til å behandle din tilstand.

Bruksanvisning

•  Påfør arnica krem til deler av kroppen som føler sår eller blåmerker. Arnica er en av de beste homøopatiske midler for å behandle smerter og plager etter trening eller når musklene er skadet.

Bruk bryonia hvis du føler at bevegelse, varme og berøring forverre symptomene dine. Bryonia hjelper også for folk som føler lunefull eller irritabel.

avlaste angst, trøtthet og svakhet med Calcarea carbonica, spesielt hvis du ofte føler deg kald og har klamme hender. Også ta det hvis fuktighet forverrer symptomene dine og merkelig nok, hvis du har mat cravings for både søtsaker og egg.

Velg ruta graveolens hvis Fibromyalgi symptomer inkluderer muskler stivhet og svakhet, smerter og smerter i hofter og ben. Ta det hvis du føler deg ukomfortabel sitte, føler som om rygg og nakke er mørbanket og hender og håndledd føler deg anspent og smertefull.

Bruk rhus toxicodendron hvis du har følgende: rastløshet, smerter lindret av varme, symptomer som er verre om morgenen eller etter hvile, muskel og leddsmerter som blir verre i kaldt og fuktig vær.

Velg kalmia latifolia hvis muskelsmerter er alvorlig og begynner i høyere muskler, flytte ned kroppen. Andre symptomer som tyder kalmia latifolia kan være nyttig inkluderer skyting smerter, nummenhet og plutselig innsettende smerter som ofte oppstår i løpet av natten.

Lær hvordan du måle dine doser av homøopatiske midler for fibromyalgi ved å følge etikettens retninger, snakke med en naturopathic lege og å bruke et system med prøving og feiling. Fordi symptomer på fibromyalgi forskjellig fra person til person, dosering vil også. De fleste leger anbefaler at du begynner med en lavere dose og gradvis bygge til du ser en betydelig forskjell; men det er viktig å snakke med en profesjonell for å unngå å ta for mye.