Digidexo.com

Hvordan skrive en appell Letter for en medisinsk prosedyre ikke betalt i Full

Hvordan skrive en appell Letter for en medisinsk prosedyre ikke betalt i Full


Når du gjennomgå en medisinsk prosedyre, er det sannsynlig kommer til å være en stor medisinsk regning vedlagt. Hvis du har medisinsk forsikring, kan forsikringsselskapet leverandør betale for en del av prosedyren, og du vil betale for en del av regningen av egen lomme. Men hvis din forsikring leverandøren avviser kravet, og vil ikke betale resten av regningen, skrive en appell brev til din forsikring leverandøren.

Bruksanvisning

•  Skriv inn navn og medisinsk forsikring nummer på toppen av klagebrev. Ta med eventuelle andre identifiserende numre, for eksempel et gruppenummer eller kravnummer, og din kontaktinformasjon.

State hvorfor kravet ble avvist i henhold til forsikring leverandøren.

3 beskriver en medisinsk tilstand og prosedyren man hadde gjort, samt årsaker til at inngrepet var nødvendig.

Gi spesifikk informasjon om hvorfor din påstand ikke burde ha blitt nektet. Hvis du er usikker, spør din lege. Jo mer detaljert kan være, jo bedre.

Fortell forsikringen leverandøren du vil at det skal betale den resterende delen av regningen fordi prosedyren var nødvendig for helsen din.

Legg en frist som du ønsker å høre fra forsikringsselskapet.

uløste din kontaktinformasjon og forklare at du er villig til å gi noen annen nødvendig informasjon.

Tips og advarsler

  • Inkluderer et brev fra legen din sammen med din appell brev som bekrefter at den medisinske prosedyren var nødvendig for helsen din.